Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως θα ήταν η βαθμολογία της Premier League χωρίς το VAR

Πως θα ήταν η βαθμολογία της Premier League χωρίς το VAR

Το VAR έκανε ντεμπούτο την φετινή σεζόν στην Premier League και υπήρξαν πολλές φωνές, αναφορικά με την λειτουργία του, ειδικότερα τους πρώτους μήνες της σεζόν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως η Liverpool έχει ευνοηθεί από τη χρήση του και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στο +25 από την Manchester City.

Η πραγματικότητα τελικά απέχει πολύ από αυτή που θα ήθελαν ορισμένοι, αφού οι Reds θα βρίσκονταν στο +18 από την Manchester City, ακόμη και αν δεν υπήρχε το VAR στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την μελέτη που έκανε ο Thomas Curran του London School of Economics για το ESPN, η Liverpool έχει κερδίσει μόλις δύο βαθμούς μετά από τη χρήση του VAR, ενώ οι Cityzens έχουν χάσει πέντε και έτσι διαμορφώνεται η διαφορά των 18 βαθμών.

Συγκεκριμένα, χωρίς το VAR οι Reds θα είναι 80 βαθμούς, η Manchester City 62, η Leicester 52 και η Chelsea θα ήταν τέταρτη με 49, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο.

Η ομάδα όμως που έχει ευνοηθεί περισσότερο από κάθε άλλη στο πρώτο μισό της βαθμολογίας από το VAR, σύμφωνα με το ESPN είναι η Manchester United, η οποία θα είχε 5 βαθμούς λιγότερους, σύνολο 40 και θα βρισκόταν στην 10η θέση, ενώ οι Wolves, Sheffield United, Everton και Arsenal θα ανέβαιναν στην βαθμολογία.

Πέντε βαθμούς λιγότερους θα είχε και η Brighton, που θα έπεφτε τέσσερις βαθμολογικές θέσεις και θα βρισκόταν στην ζώνη του υποβιβασμού μαζί με την Norwich και την Bournemouth.

Ανάσα σωτηρίας θα έπαιρνε η West Ham, δηλαδή η πιο αδικημένη ομάδα από το VAR, αφού θα είχε 6 βαθμούς περισσότερους, θα έφτανε τους 33 και θα ήταν στην 13η θέση, ενώ και η Aston Villa θα έβγαινε από την επικίνδυνη ζώνη με +2 βαθμούς.

Η βαθμολογίας της Premier League χωρίς το VAR:

Η Manchester United έχει ευνοηθεί από το VAR.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com