Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η βοήθεια του Shaqiri στην προσαρμογή του Minamino

Η βοήθεια του Shaqiri στην προσαρμογή του Minamino

Η πολυγλωσσική ικανότητα του Shaqiri αλλά και η συνεχής θετική ενέργεια που κουβαλά ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κάτι το οποίο φαίνεται και στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις των ποδοσφαιριστών, ήταν ένας από τους λόγους που βοήθησαν στην ομαλή προσαρμογή του Minamino στο Liverpool αλλά και στην ομάδα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στην ιστοσελίδα της ομάδας Liverpoolfc.com:

Εξηγεί ότι  » Δεν είναι το ότι είμαι πολύ κοντά με κάποιους ποδοσφαιριστές, μου αρέσει να περνάω χρόνο με όλα τα παιδιά, απλά είναι φυσιολογικό από την στιγμή που ο Minamino μιλάει καλύτερα Γερμανικά απ’ ότι Αγγλικά να τον βοηθήσω στην προσαρμογή του. »

» Είναι διαφορετικά εδώ στην Αγγλία. Πρέπει να συνηθίσει την ζωή εδώ και αν χρειαστεί κάτι είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε»

» Έχει ήδη ενσωματωθεί πολύ καλά και ελπίζω ότι θα απολαύσει την ζωή εδώ στην Αγγλία. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί που μιλάνε Γερμανικά έτσι κάποιες φορές μιλάμε και Γερμανικά».

Συνεχίζει λέγοντας:

» Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα καθώς όλοι είμαστε ένα και δεν υπάρχουν κλίκες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, περνάμε καλά όλοι μαζί και νικάμε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια μικρή οικογένεια και αυτό αποφέρει και επιτυχίες.»

» Η Liverpool χρειάζεται να παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και φαίνεται πως η νοοτροπία του νικητή είναι εδώ πλέον, και η προσπάθεια του να μείνεις στην κορυφή είναι πολύ σημαντική και δύσκολη, πιστεύω.»

O Xherdan Shaqiri πανηγυρίζοντας το γκλο απέναντι στην Everton
O Xherdan Shaqiri πανηγυρίζοντας το γκολ απέναντι στην Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com