Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/4/2007 Πρώτο παιχνίδι με Reading στο Madejski (vid)

Σαν σήμερα: 7/4/2007 Πρώτο παιχνίδι με Reading στο Madejski (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στο Madejski Stadium, σε παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους Κόκκινους να παίρνουν τη νίκη & με ρεκόρ.

Οι Reds είχαν πρωτοσυναντηθεί με τους Royals το 2006 σε παιχνίδι League Cup αλλά στο Anfield και έως εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα του Απριλίου, δεν είχαν φιλοξενηθεί στο Madejski Stadium. Η πρώτη τους φορά εκεί, καταγράφηκε με νίκη χάρη σε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Álvaro Arbeloa στο 15′ από ασίστ του Peter Crouch, γκολ που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από φτασμένου επιθετικού κι ένα γκολ από κεφαλιά του Dirk Kuyt στο 85′ από σέντρα του Jermaine Pennant.

Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με σουτ του Brynjar Gunnarsson στο 47′. Αξίζει να αναφερθεί πως στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν ο manager τους Steve Coppell, γεννημένος στο Liverpool και δηλωμένος οπαδός των Reds, αν κι έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στους «αιώνιους», την Manchester Utd.

Με τη νίκη αυτή των Κόκκινων, η ομάδα κατέγραψε 200 βαθμούς στην Premier League επί των ημερών του Rafa Benitez στο Anfield.

Στο Madejski Stadium παρακολούθησαν την αναμέτρηση 24.121 θεατές και διαιτητής ήταν ο P. Walton.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης από το 5′:40″ του video:

Σαν σήμερα: 7/4/2007 Πρώτο παιχνίδι με Reading στο Madejski
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com