Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δέχθηκε την μείωση και ο Steven Gerrard

Δέχθηκε την μείωση και ο Steven Gerrard

Ο Steven Gerrard των Rangers έγινε ο τελευταίος προπονητής που δέχεται την μείωση αποδοχών, μετά την απόφαση που πήρε ο σύλλογος της Γλασκώβης να προχωρήσει σε μειώσεις στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παίκτες και προπονητές θα λάβουν το 50% του μισθού τους για τους επόμενους 3 μήνες, ενώ οι υπάλληλοι του συλλόγου θα τεθούν στην υποχρεωτική άδεια, ώστε να πληρωθεί ο μισθός τους από το κυβερνητικό πρόγραμμα. Δεν θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες στους εργαζόμενους της ομάδας.

Ο Steven Gerrard είπε στο Twitter των Rangers μετά την απόφαση για μείωση μισθών:

“ Οι παίκτες και οι ιθύνοντες του συλλόγου έδειξαν υπευθυνότητα όσο αφορά τους μισθούς. Πιστεύω πως δεν χρειαζόταν σκέψη και ήταν η σωστή απόφαση. ”

“ Είναι σημαντικό να δείχνεις τον σεβασμό σου σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, όποιος κι αν είναι ο ρόλος σου και θεωρώ πως εμείς δείξαμε πως είμαστε όλοι ενωμένοι με αυτή μας την κίνηση. ”

“ Είμαι περήφανος για τις προσπάθειες και την υποστήριξη όλων όσων βρίσκονται στο σύλλογο. Ήταν μια ομόφωνη απόφαση από όλους. ”

“ Είναι σημαντικό να μην υποφέρει κάνεις οικονομικά σε αυτές τις δύσκολες όλες στιγμές. Με κάνει ιδιαίτερα περήφανο ως προπονητή το γεγονός πως όλοι κοίταξαν τον συνάνθρωπο τους. ”

Μειώσεις και στους Rangers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com