Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σεβάστηκα την επιθυμία του Coutinho από την πρώτη στιγμή»

Klopp: «Σεβάστηκα την επιθυμία του Coutinho από την πρώτη στιγμή»

Jurgen Klopp και Philippe Coutinho στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο Anfield τον Σεπτέμβριο του 2017.

Για τον Philippe Coutinho και την επιθυμία που είχε ο Βραζιλιάνος να αποχωρήσει από την Liverpool για την Barcelona μίλησε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε στον Coutinho στο Pure Football Podcast: 

“ Σεβάστηκα την επιθυμία του Phil από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι κάτι που το κάνω συνέχεια, αλλά κατάλαβα πως αυτή η περίπτωση θα είναι δύσκολη.”

“ Είχε υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο πριν από μερικές εβδομάδες και ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα μου ζητούσε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, εκτός από την συγκεκριμένη (Barcelona). Δεν υπήρχε πιθανότητα (να μην ζητήσει μεταγραφή στην Barcelona). ”

“ Έπρεπε να είμαστε σκληροί το καλοκαίρι γιατί δεν είχαμε άλλη λύση. Είχαμε χάσει τον Adam Lallana (με τραυματισμό) εκείνη την περίοδο και θα είχαμε χάσει δύο ποδοσφαιριστές (αν είχε παραχωρηθεί ο Coutinho). ”

“ Αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεν μπορεί να λυθεί με μεταγραφή, αν τελικά γίνει. Ήταν θετικός στο να μείνει και αυτό ήταν πραγματικά καλό. ”

“ Στη συνέχεια όμως έπρεπε να είμαστε δίκαιοι στην μεταγραφική περίοδο και να πούμε πως μπορούμε να το κάνουμε (την πώληση του στην Barcelona), δεν το θέλαμε αλλά μπορούσαμε να το κάνουμε. ”

“ Ο Phil ήταν δικό παιδί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον σεβόμαστε και του ευχόμαστε τα καλύτερα. ”

“ Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο (να σέβεσαι την επιθυμία του παίκτη). Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε ο σύλλογος εκείνη την περίοδο. ”

Jürgen Klopp και Philippe Coutinho μετά τον περσινό ημιτελικό του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com