Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/4/2014 Εκατό Κόκκινες εμφανίσεις για Henderson (vid)

Σαν σήμερα: 6/4/2014 Εκατό Κόκκινες εμφανίσεις για Henderson (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brenadan Rodgers θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Upton Park για το πρωτάθλημα με τον Jordan Henderson να συμπληρώνει 100 Κόκκινες συμμετοχές.

Οι Κόκκινοι θα βρουν πολλά εμπόδια στο δρόμο τους προς τη νίκη, πριν ακόμα την σέντρα!!! Οι «οικοδεσπότες» του Sam Allardyce, γνωστός για την αρνητικότητα του στους Κόκκινους, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δυσκολέψουν τους Reds, αρχής γενομένης από την πρόσβαση του Κόκκινου πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ομάδας, το οποίο αναγκάστηκε να σταθμεύσει 1,5 χιλιόμετρο μακρυά από το γήπεδο των «Σφυριών»! Μετά το «καψώνι» αυτό, οι Reds βρήκαν ένα υπερβολικά ζεστό έως και αποπνικτικό χώρο λόγω θερμοκρασίας χώρο αποδυτηρίων!!

Το «κερασάκι στην τούρτα» των καψωνιών ήταν ο ξερός αγωνιστικός χώρος, στην προσπάθεια του Allardyce και των Σφυριών, να ανακόψουν τους Κόκκινους στην πορεία τους προς τον τίτλο!!!

Οι Κόκκινοι όμως δεν πτοήθηκαν και προηγήθηκαν με κτύπημα πέναλτι του Steven Gerrard στο 44′ το οποίο κέρδισε ο Luis Suarez όταν σε προσπάθειά του να ντριπλάρει τον James Tomkins, εκείνος έκανε χέρι, την οποία υπέδειξε άμεσα ο διαιτητής Anthony Taylor.

Τα Σφυριά θα ισοφαρίσουν με τον Guy Demel στο 45’+, γκολ για το οποίο ορθώς διαμαρτυρήθηκαν οι Reds για φάουλ στον Simon Mignolet από τον πρώην Κόκκινο Andy Carroll, το οποίο υπέδειξε μεν ο επόπτης, αλλά ο διαιτητής έδειξε παραδόξως σέντρα, επικυρώνοντας το γκολ.

Οι Reds θα πάρουν τη νίκη με κτύπημα πέναλτι και πάλι από τον Αρχηγό τους, τον Steven Gerrard στο 71′, το οποίο κέρδισε ο Jon Flanagan σε ανατροπή του από τον μετέπειτα Κόκκινο Adrián. Με τα δύο του γκολ αυτά ο Steven Gerrard έφτασε τα 173 γκολ με την Κόκκινη φανέλα, ανεβαίνοντας στην 6η θέση των σκόρερ στην Ιστορία της Liverpool και ξεπερνώντας τον King Kenny Dalglish. Μάλιστα με τα δύο γκολ πέναλτι που σημείωσε, θα ισοφάριζε το ρεκόρ του Jan Mølby (42 πέναλτι), με τον μεγάλο Δανό όμως να το είχε πετύχει σε 45 εκτελέσεις, ενώ ο SG8 σε 51 αντίστοιχα.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους Κόκκινους να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς μακρυά από την δεύτερη Chelsea.

Προσέλευση κοινού στο Upton Park εκείνο το απόγευμα Κυριακής, 34.977 θεατές.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 6/4/2014 Εκατό Κόκκινες εμφανίσεις για Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com