Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Θέλω να γίνω θρύλος της Liverpool»

Virgil van Dijk: «Θέλω να γίνω θρύλος της Liverpool»

Ο Virgil van Dijk μίλησε στην Καταλανική εφημερίδα, Sport και αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από το να γίνει θρύλος της Liverpool.

Ρωτήθηκε πως θέλει να τον θυμάται ο κόσμος σε μερικά χρόνια:

“ Θέλω να με θυμάται ως έναν θρύλο της Liverpool και να πετύχω σπουδαία πράγματα με την ομάδα. ”

Για την Liverpool είπε:

“ Έχουμε μια φανταστική ομάδα και δεν μας λείπει τίποτα. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Έχουμε έναν προπονητή που καταλαβαίνουμε, ένα ευέλικτο ρόστερ, ένα στυλ παιχνιδιού που φέρνει νίκες, ένα γήπεδο με οπαδούς που παίζουν τον δικό τους ρόλο.”

“ Θα ήθελα να γίνω σαν ένας από αυτούς παίκτες που επιστρέφω στο Anfield μετά την απόσυρση τους. Βλέπω θρύλους της ομάδας στα παιχνίδια μας και νιώθω μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. ”

Για τις δυσκολίες που είχε περάσει πριν υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την Breda:

“ Πριν υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο, περίπου στην ηλικία των 16 έπλυνα πιάτα σε ένα εστιατόριο στην Breda. ”

“ Είχα προπονήσεις την Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη και το Σάββατο είχα αγώνα. Δούλευα τις Τετάρτες και τις Κυριακές από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Ήθελα χρήματα, για να καταφέρω να βγω Σάββατο βράδυ. Έβγαζα περίπου €350 τον μήνα και ήμουν χαρούμενος με αυτό. Μπορούσα να πάω στα McDonald’s και να πληρώσω για τους φίλους μου. ”

“ Τότε άρχισα να καταλαβαίνω πόσο σημαντικά μπορούν να γίνουν τα χρήματα, ακόμη όμως και τώρα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

Ο Virgil van Dijk μπορεί να γίνει θρύλος των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com