Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε συζητήσεις για επιστροφή τον Ιούνιο η Premier League»

«Σε συζητήσεις για επιστροφή τον Ιούνιο η Premier League»

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει όλα τα πρωταθλήματα να διακοπούν και η Premier League εξετάζει τις τελευταίες εβδομάδες όλα τα πιθανά σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν και εκείνο που έχει συζητηθεί περισσότερο από όλα είναι επαναξεκινήσουν οι αγώνες τον Ιούνιο χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, όπως αναφέρει ο David Maddock.

Στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής οι 20 ομάδες και η διοργανώτρια αρχή έδειξαν πρόθυμες να συνεχίσουν τα παιχνίδια τον Ιούνιο κεκλεισμένων των θυρών, αν το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες και αν ανάψει το πράσινο φως η κυβέρνηση.

Όσο αφορά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, είναι δεδομένο πως θα αυξηθούν, αφού η μπλοκαρισμένη ώρα (17:00 Ελλάδος) δεν υφίσταται πια, αλλά το Sky Sports και το BT Sport δεν έχουν την δυνατότητα να μεταδώσουν ζωντανά όλους τους αγώνες και γι’ αυτό ένας αριθμός παιχνιδιών είναι πιθανό να δοθεί στην ελεύθερη τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο πλάνο ακόμα εξετάζεται και οι συζητήσεις βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο, αλλά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν, αν η κατάσταση επιδεινωθεί στο Νησί και αυξηθούν τα κρούσματα κορονοϊού και οι θάνατοι.

Η Αγγλική κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας θεωρούν πως το peak της πανδημίας πλησιάζει και σε λίγες εβδομάδες τα πράγματα θα βελτιωθούν, μη αποκλείοντας να ολοκληρωθεί η σεζόν με την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Η Premier League όμως δεν σκέφτεται να επιτρέψει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα για τους 9 τελευταίους αγώνες και θεωρεί πως το κεκλεισμένων των θυρών είναι η μοναδική και η καλύτερη λύση, ακόμη και αν τα κρούσματα έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Η Premier League είπε στις 20 ομάδας την Παρασκευή πως είναι πιθανό να επιστρέψει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου.

Το ενδεχόμενο να κάνουν οι ομάδες μικρή προετοιμασία στα απομονωμένα από το κοινό προπονητικά τους κέντρα για περίπου δύο εβδομάδες παραμένει ανοιχτό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.

Οι συζητήσεις για την συνέχεια και την ολοκλήρωση της σεζόν θα συνεχιστούν, αλλά οι ομάδες πλέον γνωρίζουν πως το restart της Premier League τον Ιούνιο είναι πιθανό.

Η Premier League θα ήθελε να συνεχίσει την σεζόν τον Ιούνιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com