Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/4/1968 Best στο Old Trafford ήταν οι Reds (vid)

Σαν σήμερα: 6/4/1968 Best στο Old Trafford ήταν οι Reds (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα κερδίσουν την Manchester Utd στο Old Trafford για το πρωτάθλημα, βάζοντας «φωτιά» στην διεκδίκηση του τίτλου!

Τα παιχνίδι μεταξύ των «αιωνίων» είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέροντα, πόσο μάλλον εκείνο της 6ης Απριλίου 1968, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα προηγηθούν σχεδόν με την έναρξη του αγώνα, όταν ο George Best πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου κι επωφελήθηκε της αδράνειας που έδειξε η άμυνα των Κόκκινων, για να πλασάρει τον Tommy Lawrence στο 3′, γράφοντας το 1-0.

Οι Reds αντέδρασαν πολύ γρήγορα και με τον Ron Yeats στο 9′ θα ισοφαρίσουν, για να έρθει ο Roger Hunt στο 17′, ο οποίος επωφελήθηκε σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, για να γράψει το τελικό 1-2 για τους Κόκκινους.

Η νίκη των Κόκκινων, έφερε τα πάνω κάτω στον βαθμολογικό πίνακα καθώς, ήταν μεν στην 4η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Leeds Utd αλλά και 1 παιχνίδι λιγότερο. Σας παραθέτουμε απόσπασμα της βαθμολογίας παρακάτω:

Στο Old Trafford η προσέλευση κοινού ήταν 63.050 και διαιτητής ήταν ο K. Dagnall.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 6/4/1968 Best στο Old Trafford ήταν οι Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com