Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά όλο το προσωπικό της η Liverpool

Θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά όλο το προσωπικό της η Liverpool

Νέα ανακοίνωση για τον κορονοϊό εξέδωσε η Liverpool, για να ενημερώσει τον κόσμο της για τις νέες αποφάσεις που πήρε μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι Reds πρώτα από όλα ανακοίνωσαν πως συμφωνούν με την χθεσινή απόφαση της Premier League να προχωρήσει σε δωρεά στην EFL και στην National League, καθώς και στην δέσμευση της να συνεχίσει το πρωτάθλημα μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου επίσης έκαναν γνωστό πως ένα μέρος του προσωπικού τους έχει τεθεί σε άδεια, αλλά θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά όλο αυτό το διάστημα, ώστε να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα.

Το 80% του μισθού του προσωπικού που επηρεάζεται από αυτήν την απόφαση θα πληρωθεί από την Αγγλική Κυβέρνηση, ενώ η ομάδα θα συμπληρώσει με δικά της χρήματα το υπόλοιπο 20%.

Όσο αφορά τις ενδεχόμενες μειώσεις στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο, αυτές δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη και ο Jürgen Klopp βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την FSG και συγκεκριμένα με τους John Henry και Tom Werner, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα των πληρωμών.

Συζήτηση για μειώσεις σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγινε και στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Premier League, υπήρξε πρόθεση να γίνουν, αλλά όχι τελική απόφαση.

Θυμίζουμε, πως η ομάδα θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά και όλους τους υπαλλήλους του Anfield, παρόλο που το θρυλικό γήπεδο δεν θα φιλοξενήσει κάποιον αγώνα τις επόμενες εβδομάδες.

Κανονικά οι πληρωμές από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com