Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/4/2009 Δραματική νίκη επί Fulham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα: 4/4/2009 Δραματική νίκη επί Fulham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα πάρουν μία δραματική νίκη στο Craven Cottage με αντίπαλο την Fulham, συνεχίζοντας έτσι την διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Κόκκινοι με διαφοροποιημένη ενδεκάδα από τις τελευταίες τους αναμετρήσεις, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και στο μυαλό τους την αναμέτρηση με την Chelsea για το Champions League, λίγες μέρες αργότερα. Οι Cottagers θα βάλουν δύσκολα στους Reds, αναγκάζοντας τον Rafa Benitez να αλλάξει κάπως τα σχέδια του στο 2ο ημίχρονο.

Την λύση στους Κόκκινους έδωσε ο Yossi Benayoun, που είχε περάσει στο παιχνίδι στην θέση του Dirk Kuyt (76′), με σουτ μέσα από την περιοχή των Λονδρέζων στο 90′, δίνοντας αφορμή για τρελλά πανηγύρια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου! Ο σκόρερ έτρεξε στον πάγκο να πανηγυρίζει πρωτίστως με τον Dirk Kuyt, για να ακολουθήσει ένα κουβάρι παικτών ενδεκάδας και πάγκου! Στην δε κερκίδα οι οπαδοί των Κόκκινων πήραν αφορμή να αρχίσουν τα τραγουδούν: «we’re going to win the League», κάτι που ακουγόταν τόσο έντονα για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια!

Η νίκη των Κόκκινων τους ανέβασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 2 βαθμούς περισσότερους από τους ανταγωνιστές τους, τους «αιώνιους» της Manchester Utd, αλλά και 2 παιχνίδια περισσότερα.

Το παιχνίδι στο Craven Cottage, εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 25.661 θεατές και διαιτητής ήταν ο Steve Bennett.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 37′:28″ μπορείτε δείτε το γκολ του Yossi Benayoun:

Σαν σήμερα: 4/4/2009 Δραματική νίκη επί Fulham στο Λονδίνο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com