Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν έπρεπε να γίνει το Liverpool – Atletico Madrid»

«Δεν έπρεπε να γίνει το Liverpool – Atletico Madrid»

Μεγάλη αύξηση σημειώνουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορονοϊού στην Μεγάλη Βρετανία και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 262 στην πόλη του Liverpool, με τον νέο διευθυντή δημόσιας υγείας του δημοτικού συμβουλίου της πόλης να δηλώνει πως ο αγώνας των Reds με τους Rojiblancos δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί.

Ο Matthew Ashton ανέλαβε τον νέο του ρόλο μόλις προχθές και μίλησε στον Guardian για το Liverpool – Atletico Madrid:

“ Δεν ήταν η σωστή απόφαση να γίνει ο αγώνας. Οι άνθρωποι δεν παίρνουν σκόπιμα τις λάθος αποφάσεις, αλλά μάλλον η σοβαρότητα της κατάστασης δεν είχε γίνει κατανοητή την δεδομένη στιγμή. ”

“ Μπορεί να μην το μάθουμε με σιγουριά ποτέ, αλλά το παιχνίδι με την Atletico Madrid ίσως ήταν ένα από τα γεγονότα που βοήθησαν στην έξαρση του ιού στο Liverpool. Πρέπει σίγουρα να συμπεριληφθεί στην λίστα όλων όσων πρέπει μας μας γίνουν μαθήματα και οι οργανισμοί θα πρέπει να μάθουν από αυτό και να μην κάνουν τα ίδια λάθη στο μέλλον. ”

Στο Anfield για τον αγώνα των Πρωταθλητών Κόσμου με την ομάδα του Diego Simeone βρέθηκαν 3.000 οπαδοί των φιλοξενουμένων, παρότι στην Ισπανία τα κρούσματα κορονοϊού ήταν ήδη πολλά.

Η πόλη του Liverpool πριν την αναμέτρηση της 11ης Μαρτίου είχε μόλις έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Το παιχνίδι των Reds με τους Rojiblancos δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com