Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Η ήττα στο Κίεβο μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν»

Henderson: «Η ήττα στο Κίεβο μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν»

Το Melwood παραμένει κλειστό, στην Premier League δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και ο Jamie Carragher βρήκε την ευκαιρία να πάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Jordan Henderson για το Sky Sports.

Ο αρχηγός πρώτα μίλησε για τις προπονήσεις που κάνουν οι Reds από το σπίτι:

“ Έχουν δοθεί σε όλους μας προγράμματα προπόνησης και είναι κάτι σαν την περίοδο μετά το τέλος της σεζόν, όταν βρισκόμαστε σε διακοπές και κάνουμε την δουλειά μας, για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. ”

“ Έχουμε ένα ομαδικό chat και μοιραζόμαστε βίντεο με τις ασκήσεις που κάνουμε. Υπάρχουν μερικά πειράγματα και γενικά όλα είναι φυσιολογικά. Τα πράγματα πάνε καλά μέχρι τώρα. ”

“ Είναι και ο προπονητής στο ομαδικό μας chat! Κάνουμε μια πολύ καλή συζήτηση εκεί και αυτό είναι καλό, γιατί μας κρατά απασχολημένους. ”

Για την ήττα στο Κίεβο από την Real Madrid που έδωσε ώθηση στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν:

“ Πιστεύω πως η ήττα από την Real Madrid στον τελικό του Champions League ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου και όχι μόνο στη δική μου. Είχαμε κάνει καλή σεζόν και ένιωσα πως βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση και πως βελτιωνόμαστε. ”

“ Μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν ενόψει της επόμενης σεζόν. Νιώθαμε πως έχουμε πολλά ακόμη να δώσουμε ως ομάδα και καταφέραμε να το αποδείξουμε αυτό με την κατάκτηση του Champions League. Ήταν φανταστικό. ” Είπε ο Henderson.

“ Η απώλεια του πρωταθλήματος την τελευταία ημέρα της σεζόν ήταν επίσης μια δύσκολη στιγμή, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα είχαμε την καλύτερη στιγμή στις καριέρες μας. Ήταν μια μεγάλη εναλλαγή συναισθημάτων από τον Μάιο μέχρι τις αρχές του περσινού Ιουνίου. ”

“ Η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου ήταν τεράστια για εμάς. Από τότε η ψυχολογία μας ανεβαίνει συνεχώς. ”

Για τα τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα σε Κωνσταντινούπολη και Κατάρ:

“ Ήταν πολύ σημαντικά για την ομάδα. Μετά την κατάκτηση του Champions League ήμασταν αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια, ώστε να μας γίνει συνήθεια. Όταν το γευτείς, θέλεις να κερδίζεις ξανά και ξανά. ”

“ Αυτό μας οδήγησε και στην κατάκτηση του Club World Cup και στην τόσο καλή μας πορεία στην Premier League. Δεν θέλαμε να μας θυμάται ο κόσμος μόνο για την κατάκτηση του Champions League και ήταν η πολύ σημαντική η κατάκτηση αυτών των δύο τροπαίων. ”

Ο Jordan Henderson πανηγυρίζει μετά τον τελικό με την Flamengo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com