Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η UEFA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 3 Αυγούστου

Η UEFA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 3 Αυγούστου

Περίπου 2.5 ώρες διήρκησε η σημερινή τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες και αποφασίστηκε να επεκταθεί η σεζόν μέχρι και τις 3 Αυγούστου από τις 30 Ιουνίου που ήταν η προηγούμενη διορία.

Το liverpool.gr σας είχε γράψει από τα ξημερώματα της Δευτέρας για τις προθέσεις της UEFA, οι οποίες συμπίπτουν με εκείνες της Premier League, αφού η πρόθεση όλων στο Νησί είναι να επαναξεκινήσει η σεζόν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως καμία από τις 55 ομοσπονδίες δεν ζήτησε να ακυρωθεί η σεζόν ή να μην ολοκληρωθεί, κάτι που δείχνει πως θα ολοκληρωθεί κανονικά το καλοκαίρι, όταν θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα κορονοϊού.

Στην UEFA τονίζουν πως όλες οι διοργανώσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τις 3 Αυγούστου και πως οι αγώνες θα συνεχιστούν μόνο όταν υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια.

Αναβλήθηκαν επίσης όλα τα φιλικά και τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων, τα οποία είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Η UEFA αποφάσισε την επέκταση της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com