Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/3/2019 Τρελό φινάλε και νίκη επί της Tottenham! (vid)

Σαν σήμερα: 31/3/2019 Τρελό φινάλε και νίκη επί της Tottenham! (vid)

Μία επικίνδυνη και παραλίγο καθοριστική στροφή έπαιρνε σαν σήμερα η εκπληκτική κούρσα τίτλου της σεζόν 2018-19 μεταξύ Liverpool και Manchester City.

Σαν σήμερα το 2019 λοιπόν, η ομάδα μας φιλοξένησε την Tottenham του Mauricio Pochettino, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι σε περίπτωση απώλειας πόντων η ομάδα του Guardiola θα ξέφευγε με 3 ή 4 βαθμούς.

Οι Reds λοιπόν προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο με την κεφαλιά του Firmino, με τον Andy Robertson να «μιλάει» στη μπάλα με μία εξαιρετικά γλυκιά σέντρα προς τον Bobby, και παρά τη μέτρια απόδοσή τους πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Οι Spurs ισοφάρισαν στα μισά του δεύτερου μέρους με τον Lucas Moura, και από εκεί και πέρα έγινε το έλα να δεις.

Πίεση της Liverpool για το γκολ της νίκης, μία αντεπίθεση της Tottenham πού θα κατέληγε σε γκολ αν ο van Dijk δεν έπαιζε την άμυνα της σεζόν πάνω στον Sissoko, και ένα θεότρελο και σίγουρα τυχερό γκολ πού έδωσε αυτή την πολύ σημαντική νίκη στους παίκτες του Klopp στις καθυστερήσεις!

Αυτογκόλ για την ακρίβεια, καθώς μετά το γέμισμα του Trent και το γύρισμα του Salah προς τη μικρή περιοχή των Spurs, ο Toby Alderweireld δε συνεννοήθηκε σωστά με τον Hugo Lloris, και μπερδεύοντας στην κυριολεξία τα…μπούτια του, κατάφερε με κάποιο τρόπο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του και να προκαλέσει ντελίριο στο Anfield!

Κάπως έτσι το -1 της ομάδας μας από τη City διατηρήθηκε, άσχετα πού δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος της σεζόν…

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.322 θεατές, ανάμεσά τους και 4 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο «γνωστός» Martin Atkinson.

Η στιγμή πού ο Toby Alderweireld σκοράρει εις βάρος της Tottenham!
Η στιγμή πού ο Toby Alderweireld σκοράρει εις βάρος της Tottenham!

Δείτε στο παρακάτω video φάσεις και παρασκήνιο από εκείνο το φανταστικό παιχνίδι:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com