Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/3/2001 Δύο στα δύο επί Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα: 31/3/2001 Δύο στα δύο επί Manchester Utd (vid)

Την δεύτερη νίκη τους μέσα στην ίδια χρονιά επί της Manchester Utd θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, στο πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει το παιχνίδι στο Old Trafford με 1-0 παραμονές Χριστουγέννων και ήθελαν όπως πάντα να κερδίζουν εκ νέου του «αιώνιους» αντιπάλους τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο πλευρές, με τους Reds να ανοίγουν το σκορ στο 15′ με κανονιά του Steven Gerrard από ασίστ του «God» Robbie Fowler, αρκετά έξω από την περιοχή του Fabien Barthez. Οι δύο πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ των Reds, θα αλλάξουν ρόλους στο 40′, με τον SG8 να τροφοδοτεί ψηλοκρεμαστά τον «God» μέσα στην περιοχή των Red Devils κι εκείνος να «εκτελεί» με κεραυνό τον Fabien Barthez.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Ryan Giggs, που ακυρώθηκε ορθώς καθώς ο σκόρερ σημειώθηκε σε θέση offside κι ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Emile Heskey. Οι Reds θα παίξουν με 10 παίκτες από το 68′ λόγω αποβολής του Danny Murphy, χωρίς αυτό να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Την δεύτερη νίκη των Reds μέσα στη χρονιά επί των ‘αιωνίων» τους αντιπάλων, απόλαυσαν στο Anfield 44.806 ανάμεσά τους και μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool παρέα με τον αντίστοιχο Ουαλικό στο Kop και πανηγύρισαν παρέα! Διαιτητής της συνάντησης ο Graham Poll.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds σε χωριστά video:

Σαν σήμερα: 31/3/2001 Δύο στα δύο επί Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com