Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ceferin: «Προτιμότερο να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα»

Ceferin: «Προτιμότερο να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα»

Εκτός από τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και τα Champions League και Europa League, τα όποια μάλιστα κινδυνεύουν να μην ολοκληρωθούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Alexander Ceferin σε Ιταλική εφημερίδα.

Ο Ceferin απάντησε τα εξής όταν ρωτήθηκε αν θα ολοκληρωθεί το Champions League και το Europa League:

“ Κανείς δεν γνωρίζει πως θα λήξει η πανδημία. Έχουμε ένα πλάνο Α, ένα πλάνο Β και ένα πλάνο Γ. Να ξεκινήσουμε μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή στα τέλη Ιουνίου. ”

“ Αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε τίποτα από αυτά, τότε πιθανότατα θα χαθεί η σεζόν. Υπάρχει επίσης η πιθανότατα να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν στην αρχή της επόμενης και να αρχίσει λίγο αργότερα η επόμενη. ”

“ Βρισκόμαστε σε επαφή με τα πρωταθλήματα, τις ομάδες και υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται επί του θέματος, για να βρει μια λύση η οποία θα είναι προσιτή σε όλους. Θα πρέπει να περιμένουμε, όπως κάνουν όλοι. ” Είπε ο Ceferin στο La Repubblica.

Αν θα γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών:

“ Είναι δύσκολο να φανταστώ τους αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ακόμη και τώρα δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί η σεζόν με ή χωρίς οπαδούς. ”

“ Αν δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές, θα είναι καλύτερο να ολοκληρώσουμε τα πρωτάθληματα. Μπορώ επίσης να πω πως δεν σκέφτομαι τους Ευρωπαϊκούς τελικούς να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. ”

“ Σε αυτή την δραματική κατάσταση, το πιο σημαντικό είναι η υγεία και να βγούμε από την κρίση. Η διακοπή του ποδοσφαίρου δείχνει πως η Ευρώπη και ο κόσμος έχουν σταματήσει. ”

“ Το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ενωμένο. ”

Οι Reds αποχαιρέτησαν το Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com