Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/3/2007 Εφτά στην Birmingham City & λίγα ήταν! (vid)

Σαν σήμερα: 21/3/2007 Εφτά στην Birmingham City & λίγα ήταν! (vid)

Την πρόκριση στον ημιτελικό του F.A Cup θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez, σκορπίζοντας με 7-0 την Birmingham City στο St Andrews.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και στο 5′, το σκορ ήταν 2-0 για τους Reds με γκολ των Sami Hyypia από κεφαλιά από την κεφαλιά πάσα του Momo Sissoko στο 1′  & κεφαλιά του Peter Crouch σε σέντρα του Steven Gerrard στο 5′. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου θα κλείσει ο Peter Crouch στο 38′ από ασίστ του Luis Garcia.

Στο δεύτερο μέρος θα συνεχίσουν να είναι ασταμάτητοι και με τα γκολ των Fernando Morientes στο 59′ από ασίστ του Steven Gerrard, John Arne Riise στο 70′ από ασίστ του Steven Gerrard, Olivier Tebily στο 77′ (αυτογκόλ) & Djibril Cissé στο 89′ από ασίστ του Luis Garcia, θα ολοκληρώσουν το θριαμβευτικό τους πέρασμα από το St Andrews, σφραγίζοντας το «εισιτήριο» τους για τον ημιτελικό του θεσμού, όπου θα συναντούσαν την Chelsea.

Το σκορ αποτέλεσε τόσο ρεκόρ της ομάδας για τη διοργάνωση, όσο και τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας με τον Rafa Benitez στο τιμόνι (μέχρι να έρθει το 8-0 με αντίπαλο τη Besiktas για το Champions League). Στο παιχνίδι αυτό επέστρεψε ο Momo Sissoko ο οποίος έλειψε για ένα μήνα λόγω τραυματισμού του στο μάτι, φορώντας ένα ζευγάρι προστατευτικά γυαλιά τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις, καθώς οι αναπληρωματικοί περνούσαν την ώρα τους στον πάγκο παίζοντας με το 2ο ζευγάρι του!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ανάμεσα στους Red fans το ακόλουθο ανέκδοτο για τον manager της Birmingham City & πρώην άσσο της Manchester Utd, Steve Bruce:

«Πέφτει ο Steve Bruce για ύπνο μετά το 0-7 με τους Reds και το επόμενο πρωινό, η γυναίκα του τον σκουντάει για τον ξυπνήσει λέγοντας του: Σήκω Steve, είναι 8…

Πετάγεται πάνω έντρομος ο Bruce και λέει ιδρωμένος: Τι έγινε? έβαλαν κι άλλο γκολ???»

Τον θρίαμβο των Reds στο St Andrews παρακολούθησαν 27.378 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Rob Styles.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 21/3/2007 Εφτά στην Birmingham City & λίγα ήταν!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com