Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool δεν έχει αποφασίσει αν θα ολοκληρώσει τη σεζόν με εμφανίσεις της Nike

Η Liverpool δεν έχει αποφασίσει αν θα ολοκληρώσει τη σεζόν με εμφανίσεις της Nike

Η Liverpool και η Nike έχουν ανακοινώσει εδώ και περίπου δύο μήνες πως έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας, αλλά οι Πρωταθλητές Κόσμου δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα ολοκληρώσουν την σεζόν με τις εμφανίσεις της πασίγνωστης εταιρείας αθλητικών ειδών.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η ομάδα του Jürgen Klopp θα ξεκίναγε και θα ολοκλήρωνε την σεζόν με τις ίδιες εμφανίσεις και η διοργανώτρια αρχή δεν θα επέτρεπε αλλαγή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού το συμβόλαιο των Reds με την New Balance ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου και η σεζόν δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Οι πρωτοπόροι της Premier League θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να φορέσουν από τον Ιούνιο τις νέες τους φανέλες και η Nike αν την συμφέρει να βγάλει προς κυκλοφορία τις νέες εμφανίσεις πριν να τελειώσει η σεζόν 2019-20.

Η New Balance δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής, αλλά θα ήθελε να κατακτήσει η ομάδα το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια με την δική της ένδυση.

Υπάρχει πιθανότητα να σηκώσουν το πρωτάθλημα οι Reds με εμφανίσεις της Nike.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com