Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Πηγαίνω στο Melwood, αλλά δεν έρχομαι σε επαφή με τους συμπαίκτες μου»

Alisson: «Πηγαίνω στο Melwood, αλλά δεν έρχομαι σε επαφή με τους συμπαίκτες μου»

Η Liverpool την προηγούμενη Παρασκευή ανακοίνωσε πως το Melwood θα παραμείνει κλειστό για 15 ημέρες, λόγω κορονοϊού, αλλά οι τραυματίες πρέπει να πηγαίνουν κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την αποθεραπεία τους. Ένας από τους παίκτες που κάνουν την αποθεραπεία τους αυτές τις ημέρες είναι και ο Alisson Becker.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας εξήγησε πως τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ακόμη και στο Melwood:

“ Η οδηγία που μας έχει δώσει η ομάδα, είναι να μείνουμε όλοι σπίτι, αλλά στη δική μου περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, γιατί είμαι τραυματίας. ”

“ Ευτυχώς ο τραυματισμός μου δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά κάθε τραυματισμός χρειάζεται αποθεραπεία και εγώ συνεχίζω να την κάνω στο προπονητικό μας κέντρο. Δεν έρχομαι σε επαφή με τους συμπαίκτες μου, γιατί όλοι είναι στα σπίτια. ”

“ Έρχομαι μόνο σε επαφή με την φυσικοθεραπευτή και τον προπονητή τερματοφυλάκων, με τον οποίο κάνουμε προπόνηση. ”

“ Επίσης όπως πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, τηρούμε όλα τα μέτρα, όπως είναι το πλύσιμο των χεριών και να μην αγγίζουμε το πρόσωπο, το στόμα, την μύτη και τα μάτια. ” Είπε ο Alisson.

“ Προσπαθούμε επίσης να μιλάμε από απόσταση. Πέρα από αυτό, δεν έρχομαι σε επαφή με κάποιον άλλον. Η καθημερινότητά μου είναι συγκεκριμένη. Φεύγω από το σπίτι, πάω στο προπονητικό, τελειώνω την αποθεραπεία, γυρίζω σπίτι και μένω σπίτι λόγω της καραντίνας. ”

Καθημερινή αποθεραπεία για τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com