Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/3/1985 Πρόκριση επί της Austria Memphis (vid)

Σαν σήμερα: 20/3/1985 Πρόκριση επί της Austria Memphis (vid)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του  Κυπέλλου Πρωταθλητριών θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan, νε αντίπαλο την Austria Memphis.

Έχοντας στις αποσκευές τους από το παιχνίδι της Βιέννης, το ισόπαλο 1-1, οι Κόκκινοι έπρεπε απλά να κερδίσουν με οποιοδήποτε σκορ για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν μόλις στο 16′ με τον Paul Walsh, ο οποίος εκείνο το βράδυ έκανε ακόμα ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην πρώτη του χρονιά με την Κόκκινη φανέλα. Ο Steve Nicol στο 39′ θα κάνει το 2-0 για τους Reds, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι Κόκκινοι έκανα τρία τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Erich Obermayer στο 46′, για να ολοκληρώσει τα γκολ των Reds o Paul Walsh στο 55′, που εκείνο το βράδυ ανακηρύχθηκε και Man of the Match. Μάλιστα ο 23χρονος άσσος, ανέλαβε να χτυπήσει και πέναλτι που κέρδισαν οι Κόκκινοι χωρίς επιτυχία κι ενώ ήτα στον αγωνιστικό χώρο οι σπεσιαλίστες του είδους Phil Neal & John Wark, κάτι που έκανε έξαλλο τον Joe Fagan, παρ’ όλο που το παιχνίδι ήταν τελειωμένο.

Από πλευράς φιλοξενουμένων, το μόνο που είχαμε ήταν η μείωση του σκορ από τον Herbert Prohaska στο 64′.

Τα εισιτήρια που κόπηκαν εκείνο το βράδυ στο Anfield ήταν 32.761 και διαιτητής ο Ιταλός P. Bergamo.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 20/3/1985 Πρόκριση επί της Austria Memphis
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com