Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένας αγώνας στην Premier League μέχρι τις 30 Απριλίου!

Κανένας αγώνας στην Premier League μέχρι τις 30 Απριλίου!

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Premier League με τις ομάδες της και την FA πραγματοποιήθηκε και αποφασίστηκε από κοινού να μην πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας στο πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού!

Πρόθεση και σκοπός όλων στην FA και στην Premier League είναι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά μόνο όταν αυτό είναι εφικτό και σίγουρα όχι την δεδομένη στιγμή, αφού τα κρούσματα, όπως και οι θάνατοι ολοένα και αυξάνονται στο Νησί.

Στους κανονισμούς της FA μπορεί να αναφέρεται πως τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και την 1η Ιουνίου, όμως αυτό δεν θα ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως ανέφερε και η PL στην ανακοίνωσή της.

Παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν και αν οι τελευταίοι τις αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ή χωρίς κόσμο, αλλά η FA δεσμεύτηκε να την συνεχίσει μόνο όποτε υπάρχει ασφάλεια για όλες τις πλευρές.

Η αναβολή του EURO μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα βοηθήσει και η σεζόν 2019-20 της Premier League θα ολοκληρωθεί, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα με την Liverpool πρωταθλήτρια, κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι, όταν και τα πράγματα θα έχουν σταθεροποιηθεί και τα κρούσματα κορονοϊού θα έχουν μειωθεί.

Θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι η φετινή σεζόν της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com