Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το YNWA θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη!

Το YNWA θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη!

Δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές περνάει ο κόσμος σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη και αν υπάρχει ένα τραγούδι που έχει διδάξει στον κόσμο στον κόσμο να μην τα παρατάει ποτέ, αυτό είναι το You’ll Never Walk Alone, δηλαδή ο ύμνος της Liverpool, ο οποίος θα ακουστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης το πρωί της Παρασκευής.

Η ιδέα ανήκει στον Ολλανδό ραδιοφωνικό παρουσιαστή, Sander Hoogendoor, ο οποίος παρότρυνε τους συναδέλφους του ανά την Ευρώπη να βάλουν τον You’ll Never Walk Alone στο πρόγραμμα τους, προκειμένου να δώσουν κουράγιο στον κόσμο για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει αυτές τις μέρες, λόγω του κορονοϊού.

Την είδηση αποκάλυψε πρώτα το Glasgow Live μαζί με τις εξής δηλώσεις του Hoogendoor:

“ Πρέπει όλοι να κάνουμε αυτό που μπορούμε, για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Αυτά τα πράγματα ξεπερνάνε τα σύνορα και τα ραδιόφωνα. Για το λόγο αυτό σκέφτηκα: Γιατί να μην παίξουν όλες οι πρωινές εκπομπές το ίδιο τραγούδι την ίδια ώρα; ”

“ Το You’ll Never Walk Alone θα είναι η επιλογή μας, αφού μπορεί να απευθυνθεί σε εκείνους που κάνουν απίστευτη δουλειά στον τομέα της υγείας, σε εκείνους που είναι άρρωστοι και σε εκείνους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι για λίγο καιρό. ”

Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί πως αύριο το πρωί στις 9:45 ώρα Ελλάδος θα παίξουν τον ύμνο της ομάδας ραδιόφωνα στην Ολλανδία, στην Αγγλία, στο Λουξεμβούργο, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Βουλγαρία, στην Σλοβακία, στην Φινλανδία, στην Ρουμανία και στην Ισπανία.

Εν αναμονή ανάλογης πρωτοβουλίας και από τα Ελληνικά ραδιόφωνα, καθώς και από άλλες χώρες.

Το YNWA θα ακουστεί στην Ευρώπη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com