Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Να ολοκληρωθεί ακόμη και τον Δεκέμβριο η σεζόν»

Barnes: «Να ολοκληρωθεί ακόμη και τον Δεκέμβριο η σεζόν»

Υπέρ της ολοκλήρωσης της σεζόν 2019-20 είναι ο θρύλος της Liverpool, John Barnes ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως οι τελευταίοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Barnes μίλησε στο Sky Sports News για το θέμα:

“ Η ολοκλήρωση της σεζόν είναι η μόνη λογική λύση και πιστεύω πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο από την καθυστέρηση της επόμενης. ”

“ Τα πρωταθλήματα υπάρχουν για να τελειώνουν και πρέπει να τελειώσουν. Όχι μόνο από την οπτική γωνία της Liverpool, αλλά και από κάθε άλλης ομάδας και χώρας. ”

“ Έχουμε να κάνουμε με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς από τα πρωταθλήματα. Οπότε θεωρώ πως ακόμη και αν έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα, δεν χρειάζεται να βιαστούμε για να τα συνεχίσουμε. Ίσως θα πρέπει να διαγράψουμε την επόμενη σεζόν. ”

“ Δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί στις 3 Απριλίου και ίσως καθυστερήσουν περισσότερο την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ακόμη και αν ξεκινήσουμε τους αγώνες τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, θα πρέπει να τελειώσουμε τους αγώνες ακόμη και αν παίζουμε μέχρι τον Δεκέμβριο, κάτι που θα ακυρώσει την επόμενη σεζόν. ”

“ Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση. Ακόμη όμως και αν δώσουμε τον τίτλο στην Liverpool, ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει; Δεν μπορεί να δοθεί στην Liverpool ο τίτλος μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο πολύ μπροστά. ”

“ Τι θα πουν οι Leeds και West Brom σε αυτήν την περίπτωση; Τι θα πει η Fulham, αν ανέβουν αυτές οι δύο; Θα υποβιβαστούν οι τελευταίες τρεις ομάδες από την Premier League; ”

Υπέρ της ολοκλήρωσης της σεζόν ο John Barnes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com