Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/3/2010 Τριακόσιες αρχηγικές εμφανίσεις για Gerrard (vid)

Σαν σήμερα: 18/3/2010 Τριακόσιες αρχηγικές εμφανίσεις για Gerrard (vid)

Σαν σήμερα ο μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard θα συμπληρώσει 300 εμφανίσεις με το περιβραχιόνιο, στη νίκη των Reds επί της Lille OSC Métropole στο Anfield για το UEFA Europa League (γύρος των 16).

Οι Κόκκινοι είχαν χάσει το πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία μία εβδομάδα νωρίτερα και έπρεπε να κερδίσουν με «καθαρό» σκορ πρόκρισης, για να συνεχίσουν στην διοργάνωση, στην τελευταία χρονιά του Rafa Benitez στον πάγκο των Reds όπως αποδείχθηκε στο τέλος της χρονιάς.

Πολύ γρήγορα οι Κόκκινοι «ισοφάρισαν» το σκορ του αγώνα με τον Αρχηγό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα στο 9′, σε πέναλτι που κέρδισε ο Lucas Leiva.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Fernando Torres να κάνει «πάρτι» το παιχνίδι προς τιμήν του Αρχηγού του και προσωπικού του φίλου, με δύο γκολ του στο 49′ από ασίστ του Ryan Babel και στο 89′, δίνοντας εορταστική νότα στην συμπλήρωση των 300 εμφανίσεων του Steven Gerrard ως Αρχηγού των Reds.

Έτσι οι Κόκκινοι θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντούσαν μια παλιά γνώριμη, την Benfica. Στο Anfield εκείνο το βράδυ βρέθηκαν 38.139 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ιταλός N. Rizzoli.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φάσεις και τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 18/3/2010 Τριακόσιες αρχηγικές εμφανίσεις για Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com