Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Στην Liverpool ψάχνουμε την τελειότητα»

Lijnders: «Στην Liverpool ψάχνουμε την τελειότητα»

Μπορεί στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Pep Lijnders δεν μπορεί να παραχωρήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, κατά την οποία μίλησε για την ομάδα και φυσικά για τον Jürgen Klopp.

Ο Lijnders για την ομάδα και την δουλειά του Klopp ανέφερε:

“ Ο Jürgen θέλει να μας μεταδίδει όλες του τις ιδέες και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Εμείς προσπαθούμε να τον υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ”

“ Κάθε πτυχή της ομάδας έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια και όλοι ψάχνουμε για την τελειότητα, ακόμη και αν είναι γνωστό πως αυτή δεν υπάρχει. ”

“ Κάθε μέλος της ομάδας την ψάχνει και έχει την φιλοδοξία και το πάθος. Εγώ θεωρώ πως αυτό ξεκινάει πρώτα από τον ηγέτη μας και έπειτα από την πίστη όλων και το γεγονός πως όλοι θέλουν να δώσουν έστω και 1% παραπάνω, ώστε να είναι η ομάδα προετοιμασμένη για τον επόμενο αγώνα. ”

“ Πιστεύω πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου σε αυτόν τον τομέα και αυτό είναι ένα κοπλιμέντο για όλους. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είναι πολύ έξυπνος και το μυαλό του δουλεύει διαφορετικά από πολλούς άλλους. Αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Κάθε μέρα με εκπλήσσει και δουλεύουμε μαζί για περίπου πέντε χρόνια. ”

“ Αισθανόμαστε πραγματικά πως είμαστε μια ομάδα. Προπονούμαστε μαζί, προετοιμαζόμαστε μαζί, αντιδράμε μαζί και κοοτσάρουμε μαζί. ”

Ο Jürgen Klopp και το τεχνικό επιτελείο πανηγυρίζουν στο Κατάρ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com