Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν και η UEFA επιθυμεί να συμβεί αυτό ως τις 30 Ιουνίου

Η FA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν και η UEFA επιθυμεί να συμβεί αυτό ως τις 30 Ιουνίου

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήρε η UEFA την Τρίτη αφού ανέβαλε το EURO για έναν χρόνο, προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα κάτι που επιθυμεί και η FA.

Ο γενικός διευθυντής της FA, Mark Bullingham δήλωσε πως αποτελεί προτεραιότητα για την Αγγλική ομοσπονδία η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στα πρωταθλήματα, καθώς και το FA Cup, αλλά θα πρέπει πρώτα να επανέλθει η σταθερότητα στο Νησί και να μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Bullingham μίλησε στο Sky Sports News μετά την απόφαση για αναβολή του EURO:

“ Η προτεραιότητα όλων μας είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος, για τον οποίο αναβλήθηκε το EURO. Να μας δοθεί δηλαδή χρόνος για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αν ο ιός τεθεί υπό έλεγχο. ”

“ Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί. Εξετάζουμε όλες τις εναλλακτικές μας, ώστε να μπορέσουμε να πράξουμε ανάλογα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία των ανθρώπων. ”

“ Μέχρι στιγμής έχουμε ορισμένες εναλλακτικές λύσεις και θα συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στην υπάρχουσα κατάσταση, μόλις γνωρίζουμε και περισσότερες πληροφορίες. ”

“ Σίγουρα υπάρχουν διάφορα σενάρια, όπως αν θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν πριν το τέλος Ιουνίου ή μετά. Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τις εναλλακτικές και υπάρχουν αρκετές. Κάποιες είναι πιο περίπλοκες από άλλες. Πάντως, αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι η υγεία του έθνους μας και το ποδόσφαιρο θα παίξει τον δικό του ρόλο σε αυτό. ” Είπε ο Bullingham σε μια συνέντευξη από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει η UEFA, η οποία επιθυμεί να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα πρωτάθλημα μέχρι και τις 30 Ιουνίου, αν βέβαια έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό και επιτρέπει στους αθλητές να παίξουν ποδόσφαιρο.

Υπάρχει φυσικά η περίπτωση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μετά το πέρας του Ιούνιο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι και η UEFA και η FA σκοπεύουν να ολοκληρώσουν την σεζόν 2019-20 και όχι να την ακυρώσουν, όπως αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Η Premier League θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com