Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keys: «Να μην δοθεί ο τίτλος στην Liverpool»

Keys: «Να μην δοθεί ο τίτλος στην Liverpool»

O Richard Keys.

Τα εγχώρια πρωταθλήματα στις περισσότερρες χώρες έχουν διακοπεί λόγω του κορονοϊού και πιθανότατα θα ολοκληρωθούν μετά την αναβολή του EURO και του Copa America, αλλά ο πρώην δημοσιογράφος του Sky Sports, Richard Keys ανέφερε τι πρέπει να συμβεί σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Keys συγκεκριμένα τονίζει πως δεν πρέπει κανένα πρωτάθλημα να δοθεί στον πρωτοπόρο, αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν:

“ Αυτό το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί. Η Liverpool ανά διαστήματα φέτος ήταν καταπληκτική και έχει διαλύσει τους αντιπάλους της. Έδειξαν πως θα μείνουν αήττητοι και ότι θα μπορέσουν να κάνουν ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό; ”

“ Εννοείται πως έχουν δείξει πως θα κερδίσουν τον τίτλο, αλλά δεν τον έχουν κερδίσει ακόμα. Ποιος ξέρει; Η εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτική για τους οπαδούς της. Ήταν κακοί, πάρα πάρα πολύ κακοί. Τους έχουν αδειάσει οι μεγάλες απαιτήσεις του Klopp ή η περσινή σεζόν όταν και καταδίωξαν την City μέχρι το τέλος; ”

“ Δεν το ξέρουμε αυτό και ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ. Οι οπαδοί της Liverpool φαίνεται να μην νοιάζονται για τις εμφανίσεις της ομάδας τους. Τα ανέφερα όλα αυτά, για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα. ” Προσθέτει ο Keys.

“ Διαβάζω πως υπάρχουν πλάνα, να ξεκινήσουν ξανά οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με mini tournaments. Αυτά όμως δεν έχουν κανένα νόημα. Δεν λειτουργούν έτσι οι διοργανώσεις. ”

“ Όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την Αγγλία. Τι συμβαίνει με την Σκωτία; Πρέπει να δοθεί ο τίτλος στην Celtic, ενώ δεν τον έχει κερδίσει; Εννοείται πως δεν πρέπει να της δοθεί και ο προπονητής της Rangers, Steven Gerrard θα πρέπει να το υποστηρίζει αυτό ή μήπως τον ενδιαφέρει περισσότερο η Liverpool; Αυτό δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι; ”

“ Όχι. Δεν πρέπει να δοθεί στην Liverpool ένας τίτλος που δεν έχει κερδίσει. Ούτε στην Celtic, ούτε στην Barcelona. Είναι δύσκολο γιατί μια ομάδα μπορεί να έχει δουλέψει σκληρά όλο τον χρόνο, για να το καταφέρει αυτό, αλλά η δίκαιο ως προς την πλειοψηφία. ”

“ Συγγνώμη Liverpool, αλλά αν πάρεις έναν τίτλο που δεν έχεις κερδίσει, θα είναι για πάντα μολυσμένος. Θα είναι για πάντα ο τίτλος που δεν κέρδισες ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για την Celtic, την Juve και την Barcelona. ”

“ Ας ελπίσουμε ότι θα σταθεροποιηθούν τα πράγματα, αλλά σας παρακαλώ να σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό το ανούσιο πράγμα, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά. Η Liverpool δεν έχει κερδίσει τον τίτλο. ”

Η Liverpool θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Keys: «Να μην δοθεί ο τίτλος στην Liverpool»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com