Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Jürgen Klopp στους οπαδούς μετά την διακοπή της PL

Το μήνυμα του Jürgen Klopp στους οπαδούς μετά την διακοπή της PL

Στην λύση της προσωρινής διακοπής αποφάσισε να πάει η Premier League, λόγω της μεγάλης έξαρσης που σημειώνει ο κορονοϊός το τελευταίο διάστημα και τα κρούσματα σε Arsenal και Chelsea.

Ο Jürgen Klopp έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μετά την απόφαση της Premier League:

“ Δε νομίζω πως είναι η στιγμή, κατά την οποία είναι σημαντική η άποψη ενός προπονητή ποδοσφαίρου. Καταλαβαίνω όμως ότι οπαδοί μας θέλει να ακούσουν κάτι από την ομάδα και θα το κάνω εγώ αυτό. ”

“ Πρώτα απ’ όλα, όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστετεύσουμε ο ένας τον άλλον. Ως κοινωνία εννοώ. Αυτό πρέπει να συμβαίνει πάντα στη ζωή, αλλά αυτή τη στιγμή έχει περισσότερη σημασία από καθετί άλλο. ”

“ Έχω ξαναπεί πως το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα από τα λιγότερο σημαντικά. Σήμερα, το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες δεν είναι καθόλου σημαντικοί. ”

“ Εννοείται, πως δεν θέλουμε να παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο και δεν θέλουμε να διακόπτονται οι διοργανώσεις, αλλά αν αυτό μας βοηθήσει να παραμείνουμε υγιείς, τότε θα το κάνουμε και δεν θα πούμε τίποτα. ”

“ Αν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και στην ευρύτερη κοινωνία, τότε πραγματικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η σημερινή απόφαση πάρθηκε σε συνάρτηση με ότι πρέπει να κρατήσουμε τους ανθρώπους υγιείς. Έχουμε δει μέλη των αντιπάλων ομάδων να έχουν κολλήσει τον ιό. Ο ιός έχει αποδείξει πως η συμμετοχή σε μια ποδοσφαιρική ομάδα δε σου προσφέρει ασυλία. Η σκέψη μας είναι με τα μέλη των ομάδων που έχουν μολυνθεί με τον ιό και με όσα ενδεχομένως μολυνθούν. ” Είπε ο Klopp.

“ Κανείς από μας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τέλος, αλλά ως ομάδα πρέπει να πιστεύουμε πως οι αρμόδιες αρχές θα πάρουν τις αποφάσεις τους με βάσει την σωστή κρίση και την ηθική. ”

“ Ναι, είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας και φέρω ευθύνη για την μελλοντική μας απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά θεωρώ πως θα ήμουν εντελώς λάθος, αν αυτή μίλαγα για αυτό λόγω του άγχους και της αβεβαιότητας που κυριεύει την πόλη, την περιοχή μας και την χώρα. Δεν θα μπορούσα παρά μόνο να συμβουλέψω τον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και να προσέχει τον εαυτό του και τους συμπολίτες του. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Το μήνυμα από την ομάδα μας προς τους οπαδούς είναι να παραμείνετε υγιείς και να βάλετε πρώτα την υγεία σας. Μην πάρετε κανένα ρίσκο. Σκεφτείτε πόσο ευάλωτοι είναι η κοινωνία μας και πράξτε ανάλογα. ”

“ Σας παρακαλώ προσέξτε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους γύρω σας. ”

You’ll Never Walk Alone,

Jürgen.

Διακοπή στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com