Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/3/1997 «It happened again!» με Newcastle Utd (vid)

Σαν σήμερα: 10/3/1997 «It happened again!» με Newcastle Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν τη Newcastle Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το ίδιο ακριβώς σκορ της προηγούμενης χρονιάς!

Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είχαν συνήθως απίστευτη εξέλιξη και αυτό συνέβη κι εκείνο το βράδυ. Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν μέσα σε δύο λεπτά με 2-0, χάρη σε γκολ των Steve McManaman (29′) και Patrik Berger (30′), για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0 ο Robbie Fowler στο 42′.

Όλα έδειχνα για άνετη επικράτηση των Reds επί των Magpies, αλλά οι φιλοξενούμενοι που δεν ήταν κακοί σε όλο το παιχνίδι, έβαλαν «δύσκολα» στους οικοδεσπότες, αρχικά με τον Keith Gillespie στο 71′ και ισοφαρίζοντας μέσα σε δύο λεπτά με γκολ των Faustino Asprilla (87′) & Warren Barton (88′)!!!

Ολική ανατροπή λοιπόν για τις Καρακάξες αλλά δεν υπολόγιζαν στην σκέψη του «God» Robbie Fowler, που στο 90′ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από σέντρα του Stig Inge Bjørnebye, στέλνοντας στα ουράνια το ήδη φλεγόμενο Anfield!!!

Το τελικό 4-3 ήρθε σε επανάληψη του ίδιου ακριβώς σκορ της προηγούμενης χρονιάς, με τους Reds να βγάζουν ολόκληρο το παιχνίδι προς διάθεση των Red fans σε video κασέτα και τίτλο:  «It happened again!»

Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 40.751 θεατές και διαιτητής ήταν ο D. R. Elleray.

Σον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 10/3/1997 «It happened again!» με Newcastle Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com