Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναποφάσιστος για το μέλλον του ο Timo Werner

Αναποφάσιστος για το μέλλον του ο Timo Werner

Δεν είδαμε τον Timo Werner στα δικά μας κόκκινα.

Το σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων με τον Timo Werner συνεχίζεται και ο Γερμανός επιθετικός μίλησε στο Sky Sports ενόψει του επαναληπτικού της RB Leipzig με την Tottenham Hotspur για το Champions League και ρωτήθηκε αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Ο Timo Werner έδωσε την εξής απάντηση:

“ Στον επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στην φάση, στην οποία βρίσκομαι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές. Το πρώτο είναι να ενταχθώ σε μια ομάδα όπως η Liverpool ή η Manchester City. Αμφότερες είναι ομάδες που δουλεύουν καλά και διαθέτουν σπουδαίους προπονητές. ”

“ Αλλά εδώ έρχεται η εξής ερώτηση: Θέλεις να ενταχθείς σε μια ομάδα, που είναι ήδη δύσκολο να βρεις θέση; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις.”

“ Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικές ομάδες που χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, επειδή κατά το παρελθόν έχουν κερδίσει μεγάλους τίτλους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να πρωταγονιστήσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Για εμένα η Manchester United είναι μια από αυτές τις ομάδες. ”

“ Οπότε σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ρωτάω τον εαυτό μου: Θέλω να πάρω μεταγραφή σε μια νέα ομάδα και να χτίσω κάτι καινούριο ή θέλω να παραμείνω στην τωρινή μου ομάδα και να πετύχω κάτι σπουδαίο; ” Ολοκλήρωσε ο Werner.

Φέρεται να μην έχει αποφασίσει ο Timo Werner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com