Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea – Liverpool (preview)

Η Liverpool αφήνει οριστικά πίσω της την ήττα με 3-0 στο Vicarage Road από την Watford και στρέφει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα με την Chelsea για τον πέμπτο γύρο του FA Cup το βράδυ της Τρίτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν προκριθεί για πρώτη φορά στον πέμπτο γύρο του FA Cup με τον Jürgen Klopp στον πάγκο τους ψάχνουν αντίδραση μετά την βαριά ήττα από τους Hornets και κυρίως την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, σε έναν αγώνα που δεδομένα θα προχωρήσουν σε αλλαγές και rotation με ποδοσφαιριστές να παίρνουν ανάσες και άλλους πολύτιμα λεπτά συμμετοχής.

Ο Adrian θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια των Πρωταθλητών Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 1.5 μήνα, οι Dejan Lovren και Joel Matip είναι φαβορί για το κέντρο της άμυνας, με τον Neco Williams να θεωρείται σίγουρος για το δεξί άκρο, ενώ για το αριστερό είναι φαβορί ο James Milner.

Φανέλα βασικού είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρουν και οι Divock Origi, Adam Lallana, Takumi Minamino, Curtis Jones, ενώ και ο Alex Oxlade-Chamberlain μπορεί να ξεκινήσει.

Εκτός παραμένουν οι Nathaniel Clyne, Jordan Henderson και Naby Keita.

Οι αλλαγές από τον Γερμανό είναι απόλυτα λογικές και αναμενόμενες, αφού ακολουθεί ο αγώνας με την Bournemouth στο Anfield το Σάββατο και η κρίσιμη ρεβάνς με την Atletico Madrid την επόμενη Τετάρτη.

Η προσέγγιση από την Chelsea θα είναι διαφορετική, αφού το FA Cup αποτελεί βασικό στόχο για τους Λονδρέζους και οι Μπλε θέλουν να ξεσπάσουν μετά την ταπεινωτική ήττα από την Bayern Munich και το 2-2 στην έδρα της Bournemouth.

Ο Frank Lampard αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα χωρίς πολλές αλλαγές, αφού το FA Cup αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων της Chelsea, μαζί βέβαια με την διασφάλιση της πρώτης τετράδας στο πρωτάθλημα.

Δεν θα έχει όμως στη διάθεσή τους τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του την φετινή σεζόν, Tammy Abraham, καθώς και τους Kante και Pulisic, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει μέχρι και σήμερα τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Christensen για την ώρα είναι αμφίβολος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο FA Cup από τον τελικό του 2012.
  • Το πάνω χέρι έχουν οι Μπλε με πέντε νίκες έναντι δύο των Reds.
  • Οι Reds έχουν όμως κερδίσει και τις δύο φετινές αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα του Frank Lampard για την Premier League και το Uefa Super Cup.
  • Η Liverpool σκοράρει στα τελευταία της 15 εκτός έδρας παιχνίδια για το FA Cup.
  • Έχει κερδίσει όμως μόλις ένα από τα τελευταία έξι.
  • Δύο φορές έχει φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού από το 2006.
Για το διπλό-πρόκριση στο Λονδίνο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com