Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Ο προπονητής ξέρει τι λείπει από την ομάδα»

Lovren: «Ο προπονητής ξέρει τι λείπει από την ομάδα»

Εκτός των σχεδίων του Jurgen Klopp για του χρόνου ο Dejan Lovren;

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των Reds για τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων σε Αγγλία και Ευρώπη, με τον Dejan Lovren να είναι σίγουρος πως ο Jürgen Klopp γνωρίζει τι λείπει από την ομάδα και δεν έχει καλή εικόνα.

Ο Κροάτης ρωτήθηκε τι δεν πήγε καλά για τους Πρωταθλητές Κόσμου στο Vicarage Road:

“ Πιστεύω πως ο προπονητής γνωρίζει τι λείπει από την ομάδα. ”

“ Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί όταν χάναμε την μπάλα και δεν ανακτούσαμε γρήγορα την κατοχή. Συνήθως αυτό το κάνουμε χωρίς κανένα πρόβλημα.”

“ Κόντρα στην Watford αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τις δεύτερες μπάλες. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό και να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. ”

“ Γνωρίζουμε πως όλα έχουν ένα τέλος και στην προκειμένη περίπτωση τελείωσε το αήττητο μας. Δεν θα σκεφτόμαστε όμως στο τέλος πως ήταν μια κακή σεζόν, επειδή χάσαμε εκεί. ” Είπε ο Lovren.

“ Μια εμφάνιση δεν θα τα διαλύσει όλα, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Από αύριο, θα κοιτάζουμε μπροστά γιατί μπορούμε ακόμη να κάνουμε μια τέλεια σεζόν. Ήταν πάντως ένα καμπανάκι. ”

“ Οι τελευταίες μας εμφανίσεις δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά κερδίσαμε. Στον τελευταίο αγώνα όμως δεν συνέβη αυτό. Ήταν σαν να μας χτύπησε κάποιος στο πρόσωπο. ”

Ο Dejan Lovren πραγματοποίησε ίσως την τελευταία του εμφάνιση ως βασικός για φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com