Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pearson: «Μπορεί να γράψει ιστορία η φετινή Liverpool»

Pearson: «Μπορεί να γράψει ιστορία η φετινή Liverpool»

Ο προπονητής της Watford, Nigel Pearson μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην Liverpool και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αν θέλει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πρωταθλητές Κόσμου.

Ο τεχνικός των Hornets είπε τα εξής για την αναμέτρηση:

“ Πιθανότατα οι απαιτήσεις του κόσμου για αυτό το παιχνίδι να είναι μικρότερες σε σχέση με άλλα, όμως παραμένει ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα που δίνει τους τρεις βαθμούς. ”

“ Πρώτα από όλα, θέλω να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε. Δεν θέλουμε να χάνουμε, αλλά γνωρίζουμε πως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε μια ευκαιρία. ”

“ Είμαστε στην Premier League και δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε αγώνας, αν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Αντιμετωπίζουμε κορυφαίες ομάδες και αυτό μας δυσκολεύει. ” Είπε ο Pearson.

“ Πρέπει να πάμε στον αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν εμείς είμαστε στα καλύτερά μας και εκείνοι δεν είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. ”

Για την Liverpool πρόσθεσε:

“ Η φετινή Liverpool μπορεί να γράψει ιστορία. Οι παίκτες της έχουν εξελιχθεί και ο Jürgen Klopp έχει φέρει την ομάδα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, ώστε να είναι ικανή να είναι κυρίαρχη τα επόμενα χρόνια. ”

“ Διαθέτουν μεγάλη ατομική ποιότητα και πάνω από όλα νοοτροπία νικητή, την οποία έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια των ετών. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα. ”

Ο Salah κάνει το 1-0 για την Liverpool στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com