Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όταν με προσέγγισε η Liverpool αισθάνθηκα όπως όταν γνώρισα τη γυναίκα μου»

Klopp: «Όταν με προσέγγισε η Liverpool αισθάνθηκα όπως όταν γνώρισα τη γυναίκα μου»

Ο Jurgen Klopp συνέκρινε τη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον της Liverpool για αυτόν με τη μέρα που συναντήθηκε με τη σύζυγό του, επιμένοντας ότι «αισθάνθηκε ότι ηταν σωστό από την πρώτη στιγμή».

Ο Klopp διαδέχθηκε τον Brendan Rodgers στο Anfield τον Οκτώβριο του 2015, αφού πέρασε τα προηγούμενα επτά χρόνια της καριέρας του στη Γερμανία με τη Borussia Dortmund.

Ο 52χρονος έχει βελτιώσει τη φήμη του ως ένας από τους καλύτερους προπονητές του παιχνιδιού, μετατρέποντας τους Reds σε διεκδικητές του τίτλου της Premier League και σε νικητές του Champions League.

Η Liverpool εξασφάλισε ένα ιστορικό έκτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, κερδίζοντας την Tottenham στον τελικό της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, και χτιζουν πανω σ’αυτή την επιτυχία σαν τη κυρίαρχη δύναμη στην Αγγλία.

Οι άνδρες της Klopp ειναι 22 βαθμούς στην κορυφή της Premier League και πρόσθεσαν τα τρόπαια του Super Cup και του Club World Cup στη συλλογή τους, θέτοντας πρωτοφανή νέα ρεκόρ.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρει ότι είναι «τεράστια τιμή» να είναι επικεφαλής της Liverpool, ενώ διηγείται πώς αντέδρασε όταν του προσφέρθηκε η θέση του προπονητή.

«Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον [στις υπηρεσίες μου], αλλά έπρεπε πρώτα να κάνω διακοπές», δήλωσε ο Klopp στο Sky Sports.

«Άκουσα από τον ατζέντη μου ότι η Liverpool ενδιαφέρεται και είπα αμέσως: «θεέ μου, είναι σαν να ξανασυναντήθηκα με τη σύζυγό μου – την είδα και σκέφτηκα να την παντρευτώ και έτσι ήταν με τη ομάδα».

» Όλα ήταν σωστά από την πρώτη στιγμή».

Ο Klopp συνέχισε να πει ότι η μετακόμιση στην Αγγλία ήταν πάντοτε στην ατζέντα του, προσθέτοντας: «Μου άρεσε η Αγγλία προτού κατοικήσω εδώ, γιατί όταν ήμουν 18 χρονών ήμουν εδώ για πέντε ή έξι εβδομάδες. Ο ξάδελφος μου ήθελε να έρθει (στην Αγγλία), ήμασταν μόνο σε ξενώνα, είχαμε μια σκηνή, μερικές φορές ήμασταν σε κάμπινγκ.

«Ο καιρός ήταν δυστυχώς πραγματικά σ***ά εν τούτοις. Δεν χρησιμοποιήσαμε τη σκηνή πάρα πολύ συχνά επειδή έβρεχε τόσο πολύ, αλλά μ’άρεσε ο ξενώνας.

«Ήταν τόσο υπέροχο πράγμα, έτσι έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που συνήθως δεν έρχεστε.

«Ταξιδεύεις σε μια χώρα, συναντάς κάθε είδους γενιές, μερικούς ηλικιωμένους που ειναι πολύ ωραίο, έτσι κάπως σκέφτηκα ότι κάποια μέρα θα ήθελα να ζήσω για λίγο στην Αγγλία».

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη επί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com