Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ο Houllier δεν μας άφηνε να χαιρετάμε τις οικογένειες μας πριν τους τελικούς»

Carragher: «Ο Houllier δεν μας άφηνε να χαιρετάμε τις οικογένειες μας πριν τους τελικούς»

O Jamie Carragher αποκάλυψε πως ο πρώην προπονητής της Liverpool, Gerard Houllier, δεν επέτρεπε τους παίκτες να χαιρετούν τις οικογένειές τους πριν τελικούς κυπέλλων.

Ο Houllier κέρδισε 6 σημαντικά τρόπαια με τους Reds αλλά ο Carragher, μιλώντας στο podcast του, είπε πως ο γάλλος τεχνικός ήταν, μερικές φορές, πολύ σκληρός με τους παίκτες του.

Ο θρύλος του Anfield τόνισε πως ο Houllier ήθελε την ομάδα τόσο επικεντρωμένη πριν από έναν τελικό που απαγόρευε κάθε επαφή των παικτών με τις οικογένειές τους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Ο Carragher εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Houllier ο οποίος τον βοήθησε να ενταχθεί στην εθνική Αγγλίας και να γίνει βασικός στην Liverpool.

«Μας ελεγε: ‘Αν σας δω να χαιρετάτε την γυναικα σας ή την οικογένειά σας οταν πρωτοβγείτε για το παιχνίδι, θα σας βγάλω στο πρώτο λεπτό…είστε σε εμπόλεμη κατάσταση.»

«Η εικόνα που έχει κάποιος για τον Houllier είναι αυτή του ήρεμου Γάλλου αλλά στην πραγματικότητα ήταν σκληρός. Οι ομαδικές συναντήσεις μας ήταν φοβερές. Τον λατρεύω. »

Ο Houllier ήθελε πάντα να κερδίζει στους τελικούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com