Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/2/2007: Νίκη επί Barcelona, στο δρόμο για την Αθήνα (vid)

Σαν σήμερα: 21/2/2007: Νίκη επί Barcelona, στο δρόμο για την Αθήνα (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης Barcelona στο Camp Nou για τον 1ο γύρο των knockout του Champions League, στον δρόμο για την Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι οι Κόκκινοι έφθασαν μέχρι τον τελικό, τον οποίο δυστυχώς δεν κατάκτησαν.

Η Καταλανική ομάδα του Frank Rijkaard τότε παρουσιαζόταν ως ακλόνητο φαβορί, καθώς πέρα από το φοβερό υλικό που είχε, μετρούσε και 13 ματς αήττητη στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν νωρίς στο σκορ με γκολ του Deco στο 14′ αλλά οι Κόκκινοι θα ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Craig Bellamy στο 43′. Στην ιστορία έμεινα ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός του  Craig Bellamy με το μπαστούνι του golf, καθώς είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ στο ξενοδοχείο της Ομάδας, περιστατικό του Ουαλού με τον John Arne Riise κι ένα μπαστούνι του golf.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Reds θα πάρουν τη νίκη με γκολ του John Arne Riise στο 74′, γεννόμενοι η μοναδική Αγγλική ομάδα που κερδίζει τους Καταλανούς δύο φορές μέσα στο σπίτι τους!

Αξίζει να αναφερθεί ότι, από την τελευταία αναμέτρηση των 2 ομάδων στις 13 Μαρτίου 2002, 8 παίκτες βρίσκονταν στις αποστολές των 2 ομάδων στο γήπεδο: Puyol, Motta & Saviola για τους Καταλανούς, Dudek, Carragher, Hyypia, Gerrard & Riise για τους Κόκκινους. Μάλιστα στην αποστολή των Reds, βρίσκονταν 3 πρώην παίκτες των Καταλανών: Reina, Zenden & Garcia.

Το παιχνίδι στο Camp Nou παρακολούθησαν 88,000 θεατές, ανάμεσα τους και δύο μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο δικός μας Κύρος Βασσάρας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 21/2/2007: Νίκη επί Barcelona, στο δρόμο για την Αθήνα

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com