Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Saul & Savic: «Θα είναι δύσκολα στο Anfield»

Saul & Savic: «Θα είναι δύσκολα στο Anfield»

Ο Stefan Savic, πρώην παίκτης της Manchester City, πιστεύει ότι η νίκη της Liverpool εναντίον της Barcelona πέρυσι στον ημιτελικό – όταν ανέτρεψαν την ήττα με 3-0, κερδίζοντας 4-0 στο Anfield – είναι μια ακόμη υπενθύμιση για παγίδες παγίδες που περιμένουν την πλευρά της La Liga.

«Αυτό ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου», είπε. «Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η μορφή της Liverpool το τρέχον έτος, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι.

«Έχουμε μεγάλη εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια: είδαμε ότι η Liverpool έχασε 3-0 στη Barcelona πέρυσι και το ανέτρεψε, οπότε ξέρουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα.

«Έχουμε ακόμα το Anfield και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο.

«Στο ποδόσφαιρο οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Μια μέρα μπορούν να πουν ότι είσαι η χειρότερη ομάδα, η ομάδα που είσαι εξαιρετική όπως την Τρίτη. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. »

Ο Saul Niguez αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αποτίσει φόρο τιμής στον πρώην παίκτη της Atletico και επιθετικό της Liverpool, Fernando Torres, αφού σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 4ο λεπτό.

«Ήταν να κάνω τον εορτασμό του τοξότη για τον Torres, ο οποίος ήταν στο γήπεδο, τότε το αφιέρωσα στη φίλη μου, υπήρχαν πολλά πράγματα (στο μυαλό μου)», είπε.

«Δεν ξέρω τι έκανα και ό, τι έκανα ήταν αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή.

«Ο επαναληπτικός αγώνας, ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι πολύ, πολύ δύσκολος. Έχουμε καιρό να το σκεφτούμε και δεν γνωρίζουμε ποιο σχήμα θα έχει οποιαδήποτε ομάδα όταν η ημερομηνία του αγώνα έρθει.

«Σκοράραμε νωρίς, λες: ‘έχει πολύ χρόνο’ αλλά αντέξαμε, αντισταθήκαμε γιατί όλοι δούλεψαν, ήμασταν μαζί, και μονομαχήσαμε για κάθε μπάλα, κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. »

Ο Stefan Savic βοηθάει τον Sadio Mane να σηκωθεί από το έδαφος στον αγώνα της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com