Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Koke: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Koke: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Η Atletico Madrid πιστεύει ότι η νίκη της στο Champions League ενάντια στη Liverpool «δεν σημαίνει τίποτα» όπως θα πουν «τα φαντάσματα» της Barcelona και της Juventus.

Οι Ισπανοί κέρδισαν με 1-0 στο πρώτο γύρο των 16 εναντίον των Ευρωπαίων και παγκόσμιων πρωταθλητών στο Wanda Metropolitano την Τρίτη.

Η Atletico νίκησε τη Juventus 2-0 στην ίδια φάση του Champions League της προηγούμενης σεζόν μόνο για να αποκλειστεί μετά την ήττα με 3-0 στο επαναληπτικό αγώνα στην Ιταλία.

Και ενώ είναι υπερήφανος για την απόδοση της πλευράς του Diego Simeone, ο αρχηγός της Atletico, Koke, είναι επιφυλακτικός για τυχόν επανάληψη της κατάστασης πριν από 12 μήνες, όταν ταξιδέψουν στο Anfield για τον επαναληπτικό αγώνα στις 11 Μαρτίου.

«Κανένας δεν μας έδινε ελπίδα, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που είμαστε: στις δύσκολες στιγμές, η ομάδα ανεβαίνει, με τη βοήθεια των οπαδών μας», είπε ο μέσος.

«Από τις 7 μ.μ., ήταν ήδη εδώ και όταν φτάσαμε η υποδοχή ήταν θεαματική. Ήταν όπως πριν από χρόνια στο Calderón.

«Είναι (η Liverpool) μια θεαματική ομάδα, πρωταθλητές της Ευρώπης, σχεδόν νικητές πρωταθλήματος (ήδη), γι ‘αυτό ήταν ένα παιχνίδι για να είμαστε υπερήφανοι. Δώσαμε τα πάντα.

«Δεν έχει τελειώσει, σίγουρα. Έχουμε την εμπειρία πέρυσι που δεν ήταν θετική και ελπίζουμε ότι θα μας χρησιμεύσει ως μάθημα. Μπορούμε να δούμε τι κάναμε καλά και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να προκριθούμε «.

Ο μέσος της Atletico Madrid γνωρίζει πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com