Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Μου αρέσει να οργανώνω το παιχνίδι της ομάδας»

Fabinho: «Μου αρέσει να οργανώνω το παιχνίδι της ομάδας»

Η Liverpool βρέθηκε στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες για τον αγώνα με την Atletico Madrid και ο Fabinho μίλησε στην τοπική, El Pais για το πως του αρέσει να παίζει με την Liverpool, την προσαρμογή του στην Αγγλία και εκθείασε τους Bobby Firmino, Mo Salah και Sadio Mane.

Για το δικό του παιχνίδι ανέφερε:

“ Μου αρέσει να οργανώνω το παιχνίδι της ομάδας και να δίνω καλές πάσες, γιατί έχω καλή ορατότητα με την μπάλα στα πόδια, όταν βρίσκομαι κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. ”

“ Όταν έχω χώρο, θέλω και να γίνομαι απειλητικός, αλλά η πρώτη μου δουλειά είναι να αμύνομαι. Έχω έναν παρόμοιο ρόλο με τους Casemiro, Rodri και Busquets. ”

“ Στη Liverpool πρέπει να κλείνω καλά τους χώρους στα δύο άκρα και επίσης να βοηθώ στο κέντρο. ”

Για την προσαρμογή του στην Αγγλία:

“ Όταν έρχεται ένας Βραζιλιάνος στην Ευρώπη, καταλαβαίνει αμέσως πως δεν έχει πολύ χρόνο προσαρμογής στη διάθεσή του. Στην Αγγλία αυτός ο χρόνος, είναι ακόμη μικρότερος. ”

“ Οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας με βοήθησαν αρκετά, γιατί μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο να αναρρώσω μετά από έναν αγώνα. ”

Για την επιθετική τριάδα πρόσθεσε:

“ Είναι καταπληκτικό που έχουμε αυτούς τους τρεις αστέρες στην ομάδα. Κάθε μέρα έρχονται μια ώρα νωρίτερα στην προπόνηση και πάντα να θέλουν και άλλο! ”

Fabinho και Firmino πανηγυρίζουν στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com