Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα προκριθεί στο Anfield!

Θα προκριθεί στο Anfield!

Την δεύτερη ήττα της στο φετινό Uefa Champions League γνώρισε η Liverpool, από την Atletico Madrid με σκορ 1-0, σε ένα ματς που τίποτα δεν πήγε καλά και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς.

Ο Saul στο 4′ το γκολ των γηπεδούχων και η πρόκριση θα κριθεί στο Anfield στις 11 Μαρτίου, σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Α’ Ημίχρονο: Με την αρχική της και καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ξεκίνησε η Liverpool, αφού οι Fabinho και Mane επέστρεψαν στο βασικό σχήμα και το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Πρωταθλητές Κόσμου, αφού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Saul μόλις στο τέταρτο λεπτό μετά από κόρνερ, στο οποίο η Κόκκινη άμυνα δεν αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια οι Reds πήραν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά η Atletico ήταν εκείνη που είχε και την επόμενη καλή στιγμή στο 20′, όταν ο Alisson πραγματοποίησε μια μεγάλη επέμβαση, για να σταματήσει τον Alvaro Morata. Στο 31′ ήρθε η πρώτη τελική της Liverpool με άστοχο σουτ του Robertson και η μεγάλη της στιγμή τέσσερα λεπτά αργότερα με το πλασέ του Salah να φεύγει κόρνερ μετά από παρέμβαση του Felipe με το κεφάλι. Ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία για το πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε με αλλαγή για την Liverpool, καθώς στη θέση του εκνευρισμένου και κιτρινισμένου, Mane πέρασε ο Origi. Οι Reds έκαναν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με μια κεφαλιά του Salah στο 52′ που έφυγε λίγο εκτός εστίας του Oblak και χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να κάνουν την δεύτερη τους με ένα πλασέ του Henderson που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε περάσει στο ματς ο Chamberlain αντί του Mo Salah. Ούτε ο αρχηγός έμεινε μέχρι το τέλος, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 80′ και τον αντικατέστησε ο James Milner. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Klopp προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή και γνώρισε την ήττα από τους Rojiblancos.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Δευτέρα κόντρα στην West Ham στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Atletico: Oblak, Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi, Koke, Saul, Thomas, Lemar (Llorente 46′), Correa (Costa 77′), Morata (Vitolo 70′)

Έμειναν στον πάγκο: Adan, Gimenez, Hermoso, Carrasco

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Miner 80′), Wijnaldum, Salah (Oxlade-Chamberlain 73′), Firmino, Mane (Origi 46′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Keita, Minamino

Ο αρχηγός αποχώρησε με ενοχλήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com