Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martinelli: «Αισθάνομαι περήφανος που μίλησε για εμένα ο Klopp»

Martinelli: «Αισθάνομαι περήφανος που μίλησε για εμένα ο Klopp»

Ο επιθετικός της Arsenal, Gabriel Martinelli, μίλησε για την περηφάνεια του μετά τον έπαινο που του έδωσε το αφεντικό της Liverpool, Jurgen Klopp.

Ο Martinelli είναι ένας από τους καλύτερος παίκτες των Gunners φέτος, βρίσκοντας τα δίχτυα 10 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για την πλευρά του Mikel Arteta.

Δύο από τα γκολ ήρθαν στο παιχνίδι με τους Reds στο Carabao Cup τον Νοέμβριο, με τον Γερμανό να επαινεί τον επιθετικό αμέσως μετά το παιχνίδι.

«Ο Martinelli είναι ένα απ’τα ταλέντα του αιώνα, είναι ένας απίστευτος επιθετικός, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο», δήλωσε ο Klopp.

Ο έπαινος του Klopp εκτιμήθηκε θερμά από τον πρώην παίκτη της Ituano, ο οποίος χαρακτήρισε τον τεχνικό της Liverpool «έναν από τους καλύτερους προπονητές τακτικής στον κόσμο».

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο μίλησε με καλά λόγια για μένα», δήλωσε ο Martinelli στην ισπανική έκδοση Marca.

«Τώρα πρέπει να παραμείνω σθεναρός, επικεντρωμένος και να συνεχίσω να εργάζομαι για να πετύχω μεγαλύτερα πράγματα.»

Ο Martinelli αναμένεται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Klopp και πάλι όταν η ομάδα του καλωσορίζει τους σημερινούς πρωτοπόρους της Premier League στο Emirates το Σάββατο 2 Μαΐου.

Ο επιθετικός συνδέθηκε με μια μετεγγραφή στο Anfield τον Ιανουάριο, αλλά νομίζουμε ότι αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από φήμες.

Ο Gabriel Martinelli πανηγυρίζει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com