Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εντυπωσιακός ο Joe Gomez»

Klopp: «Εντυπωσιακός ο Joe Gomez»

Ο Jürgen Klopp ανέκαθεν ανέμενε ότι ο Joe Gomez θα φθάσει στο σημερινό επίπεδο απόδοσής του, μόλις ανακτήσει ένα ρυθμό στο κέντρο της άμυνας.

Ο διεθνής της εθνικής Αγγλίας διακρίθηκε για άλλη μια φορά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η Liverpool ειναι τώρα 19 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της Premier League μετά τη νίκη επί της West Ham United με 2-0.

Στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του Gomez σε όλους τους αγώνες, οι Reds έχουν καταγράψει 9 clean sheets και δέχτηκαν μόλις 2 γκολ.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Southampton, ο Klopp ρωτήθηκε αν υπήρξε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή στιγμή, όταν το νούμερο 12 της Liverpool μονιμοποίησε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

«Όλοι οι κεντρικοί αμυντικοί μας, όταν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, πάντα ήταν στην αρχική ενδεκάδα επειδή δύο άλλοι αμυντικοί ήταν πάντα εκτός δράσης, απάντησε ο προπονητής.

«Είναι η πρώτη φορά, ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι, που και οι τέσσερις αμυντικοί είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Ναι, δύο από αυτούς δεν έχουν ρυθμό – αυτό είναι σαφές – αλλά είναι σε καλή φυσική κατάσταση, κάτι που είναι καλό.

«Ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία για τον Joe. Στην αρχή της σεζόν, ο Joe έπαιξε μαζί με τον Virg, δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Joel ήταν. Έτσι, ο Joel έπαιξε και έκανε πολύ καλά – μετά την περασμένη σεζόν, όταν έπαιξε πολύ καλά. Ο Joel τραυματίστηκε. Ο Dejan έκανε εξαιρετικά καλά. Στη συνέχεια ο Dejan τραυματίστηκε και ο Joe μπήκε.

«Ο Joe κινήθηκε ανάμεσα στα δεξιά της άμυνας και στο μέσο του κέντρου, που δεν είναι καλό όταν δεν έχεις ρυθμό. Αν βρίσκεσαι σε καλή στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Joe δεν είχε πραγματικό ρυθμό και γι ‘αυτό αγωνίστηκε λίγο.

«Όμως, αφού παίζει πάλι στη φυσική του θέση – μαζί με τον Virg – είναι εξαιρετικό. Είναι ένας εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής. »

«Έχει εξαιρετική ταχύτητα, η οποία μας βοηθά πολύ να κρατήσουμε ψηλά την αμυντική μας γραμμή. είναι πραγματικά καλός στα μαρκαρίσματα. καλός σε καταστάσεις ‘man to man’, πολύ καλός.

«Το ολοκληρωμένο πακέτο είναι πολύ ωραίο. Ήταν πάντα σαφής πώς θα άρχιζε να παίζει πάλι και μπορεί να πάρει τον ρυθμό πάλι, όλα θα είναι καλά.»

Ο Joe Gomez βοηθάει την Liverpool να κρατάει το μηδέν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com