Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά στον πάγκο των Reds ο Dalglish, με βοηθό Rush

Ξανά στον πάγκο των Reds ο Dalglish, με βοηθό Rush

Steven Gerrard:"O Kenny Dalglish είναι ο ήρωας μου"

Ο Daglish θα είναι ο πρώτος προπονητής των ‘κόκκινων’ , με τον Ian Rush να βρίσκεται στη θέση του βοηθού προπονητή, της ομάδας των θρύλων της Liverpool όταν θα αντιμετωπίσουν αυτή των θρύλων της Barca , στο Anfield , το Μάρτιο.

Ο βασικός χορηγός της ομάδας , AXA , θα είναι και βασικός χορηγός του φιλανθρωπικού παιχνιδιού, δείχνοντας έτσι την ευρύτερη συμπαράσταση στην οικογένεια της Liverpool προς κάθε επίπεδο.

Η παγκόσμια ασφαλιστική, που έγινε ο επίσημος συνεργάτης της Liverpool, αυτή τη σεζόν, μοιράζεται το στόχο του Ομίλου να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευημερία, καθώς φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων μαζικής συμμετοχής και εμπειριών για τους οπαδούς.

Μια δυνατή  σειρά παικτών επιβεβαιώνεται για τους αγώνες των LFC Legends για το παιχνίδι, όπως οι Luis Garcia, Patrik Berger, Jerzy Dudek και – για πρώτη φορά στο Anfield – Fernando Torres, Jose Enrique και Fabio Aurelio.

Η ομάδα Barça Legends θα παρουσιάσει επίσης φανταστικά ταλέντα του ποδοσφαίρου, όπως ο Edgar Davids, ο Patrick Kluivert, ο Juliano Belletti και ο Javier Saviola.

Ο Matt Parish, διευθυντής του Ιδρύματος LFC, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Sir Kenny και τον Ian για το επερχόμενο φιλανθρωπικό μας αγώνα στο Anfield.

«Η συμμετοχή τους προσθέτει μια πλούσια εμπειρία και πάθος που θα ενθαρρύνει τους Reds Legends, δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε μια άλλη νίκη στον εγχώριο χλοοτάπητα.

«Η υποστήριξη της AXA ως συνιδρυτής είναι μια άλλη φανταστική προσθήκη στην εκδήλωση μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί με την ομάδα της AXA και να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα υψηλού προφίλ.

«Μέχρι στιγμής, οι οπαδοί μας μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε £ 2.8 εκατομμύρια μέσω της υποστήριξης των φιλανθρωπικών μας παιχνιδιών, για τα οποία είμαστε ευγνώμονες. Η γενναιοδωρία τους μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια σειρά επιπτώσεων προγραμμάτων και εταιρικών σχέσεων που συμβάλλουν στη μετατροπή της ζωής των παιδιών και των νέων σε όλη την περιφέρεια της πόλης του Λίβερπουλ και πέραν αυτής. »

Ο Ulrike Decoene, επικεφαλής των επικοινωνιών, της μάρκας και της εταιρικής ευθύνης της AXA, πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος που η AXA είναι ο παρουσιαστής του φετινού LFC Foundation επίσημου φιλανθρωπικού αγώνα στο Anfield.

«Το παιχνίδι θα είναι αναμφισβήτητα ένα ακόμη επιτυχημένο γεγονός για την ενίσχυση του Ιδρύματος και θα προσφέρει μια γεμάτη διασκέδαση ημέρα για τους οπαδούς και τις οικογένειές τους.

«Μοιραζόμαστε πολλές από τις ίδιες αξίες με τη Liverpool και το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, το Ίδρυμα LFC, και η υποστήριξή μας στο γεγονός αυτό επαναλαμβάνει την έντονη αίσθηση της κοινότητας μας».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com