Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool είναι φανταστική και θα πάρει την Premier League»

Guardiola: «Η Liverpool είναι φανταστική και θα πάρει την Premier League»

Για την Liverpool μίλησε ξανά ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, αυτή τη φορά στο Sky Sports και την χαρακτήρισε φανταστική, ενώ τόνισε πως θα κατακτήσει την φετινή Premier League.

Ο προπονητής των Cityzens είχε να πει τα εξής για τους Reds αυτή τη φορά:

“ Εννοείται πως η Liverpool θα είναι πρωταθλήτρια της Premier League στο τέλος της σεζόν, αλλά θα ήταν πρωταθλήτρια και στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Γερμανία. Θα ήταν παντού πρωταθλήτρια με 22 νίκες και μια ισοπαλία σε 23 αγώνες. ”

“ Στο πρόσφατο όμως παρελθόν, η Chelsea είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν δεν προκρίθηκε στο Champions League, ενώ το ίδιο συνέβη με την Leicester και ξανά με την Chelsea. Εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να το επαναλάβουμε την επόμενη σεζόν. ”

“ Στην Ισπανία με τους βαθμούς που έχουμε, θα ήμασταν τρεις, δύο ή έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Στην Γερμανία θα ήμασταν έναν ή δύο πόντους πίσω από τον πρώτο και το ίδιο ισχύει για την Ιταλία. ”

“ Για αυτό τον λόγο, η Liverpool είναι φανταστική, φαινομενική και συντριπιτική. Εμείς πρέπει να το αποδεχθούμε και να μάθουμε από αυτό. ” Ολοκλήρωσε ο Guardiola.

Η Liverpool είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1990.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com