Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε την προσέγγισή μας»

Henderson: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε την προσέγγισή μας»

Ο Jordan Henderson ήταν ο παίκτης πού παραχώρησε δηλώσεις μαζί με τον Mo Salah μετά το τέλος της μεγάλης νίκης επί της Manchester United.

Ο αρχηγός της Liverpool, ο οποίος πραγματοποίησε μία…αρχηγική εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι, επανέλαβε αυτό πού έχουν ήδη τονίσει πολλοί συμπαίκτες του σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ότι δηλαδή ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν αποπροσανατολίζονται ούτε συζητάνε ιδιαίτερα για το βαθμολογικό προβάδισμα, αντιθέτως εστιάζουν πάντα στο επόμενο παιχνίδι.

Μία δήλωση πού όσο κλισέ και αν είναι γενικά, αποτελεί πραγματικότητα για αυτή την ομάδα.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Hendo στη μικτή ζώνη του Anfield:

«Δε σκεφτόμαστε το πού θα βρισκόμαστε στο τέλος (της σεζόν)Γιατί θα έπρεπε να αλλάξουμε τώρα; Γιατί να σκεφτόμαστε το τέλος της σεζόν;»

«Έχουν μείνει ακόμα πολλά παιχνίδια, προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά -και αυτό είναι πού κάνουμε εδώ και πολύ καιρό-, και αυτό μας έχει φέρει στην πολύ καλή θέση που βρισκόμαστε. Οπότε, δεν έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε.»

«Το κοινό ήταν πάλι απίστευτο σήμερα. Για μας σαν παίκτες, το θέμα είναι το επόμενο παιχνίδι, η επόμενη πρόκληση – η Premier League είναι δύσκολη, και υπάρχουν κάποιες σκληρές ομάδες. Η United έπαιξε καλά κατά διαστήματα, όμως κοιτάζοντας τη γενική εικόνα, ένιωσα ότι αξίζαμε τη νίκη.»

Στη συνέχεια ο αρχηγός, ο οποίος ψηφίστηκε και MVP του αγώνα, πρόσθεσε:

«Είναι ξεχωριστό, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρό μας, όμως οφείλεις να συνεχίσεις να είσαι πεινασμένος, να μαθαίνεις και να θέλεις περισσότερα. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό το γκρουπ παικτών θέλει να το κάνει αυτό.»

«Φυσικά, ο προπονητής βρίσκεται ‘από πάνω μας’ συνέχεια ώστε να βελτιωνόμαστε, και ξέρουμε καλά ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Το θέμα είναι το τι κάνεις κάθε μέρα, να συνεχίζεις να παλεύεις κάθε μέρα μέχρι το τέλος της σεζόν.»

O MVP της νίκης της Liverpool επί της Manchester United, Jordan Henderson, σε διεκδίκηση μπάλας με τους Matic και Mata.
O MVP της νίκης της Liverpool επί της Manchester United, Jordan Henderson, σε διεκδίκηση μπάλας με τους Matic και Mata.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com