Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Manchester United (preview)

Liverpool – Manchester United (preview)

Το μεγαλύτερο παιχνίδι του πλανήτη είναι εδώ! Η Liverpool στις 18:30 ώρα το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται στο Anfield την Manchester United για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Η United είναι η μοναδική ομάδα που έχει κόψει βαθμούς από τους Reds στο φετινό πρωτάθλημα και οι παίκτες του Jürgen Klopp είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, για να μην ξανασυμβεί.

Η ψυχολογία των Πρωταθλητών Κόσμου είναι ως συνήθως ανεβασμένη και το προηγούμενο Σάββατο είχαν επικρατήσει με 0-1 της Tottenham στο Λονδίνο, με την οποία πραγματοποίησαν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των πέντε μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Joel Matip, που έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και Fabinho, ο οποίος λείπει από τα τέλη Νοέμβρη.

Αμφότεροι θα είναι στην αποστολή, αλλά θεωρείται δύσκολο να τους ρισκάρει ο Jürgen Klopp.

Εκτός παραμένουν οι Dejan Lovren (επιστρέφει στις προπονήσεις την Δευτέρα), James Milner και Naby Keita.

Η άμυνα και η επίθεση της Liverpool δεν θα έχει αλλαγές και θα είναι η αναμενόμενη, δηλαδή αποτελούμενη από Alisson Becker, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson, Mohamed Salah, Bobby Firmino και Sadio Mane.

Όσο αφορά τον χώρο του κέντρου, ο Alex Oxlade-Chamberlain είναι φαβορί για μια από τις τρεις θέσεις και σίγουροι είναι οι Jordan Henderson και Gini Wijnaldum.

Η αντίπαλος των Reds, Manchester United διανύει ακόμη μια μέτρια σεζόν και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στο -27 από την αιώνια αντίπαλό της.

Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Norwich για την Premier League και Wolves για το FA Cup, στην οποία είδε όμως τον Marcus Rashford να τραυματίζεται και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Anfield, όπως επιβεβαίωσε και ο Ole Gunnar Solskjaer.

Μπορεί να έχει πολλά κενά στο ρόστερ της, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή μέχρι στιγμής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την πώληση του Ashley Young στην Inter.

Είναι δεδομένο πως και στο Anfield θα αγωνιστεί αμυντικά και θα ψάξει την μια αντεπίθεση, όπως ακριβώς συνέβη και στον αγώνα του Old Trafford.

Για τον αγώνα της Κυριακής θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς οι Paul Pogba, Marcos Rojo, Scott McTominay και Axel Tuanzebe έχουν τεθεί εκτός, ενώ ο Eric Bailly επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις μετά από εξάμηνη απουσία και ο Luke Shaw για την ώρα είναι αμφίβολος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1 και στο περσινό παιχνίδι του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 3-1, απολύοντας τον Jose Mourinho.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Χωρίς νίκη είναι η United στις 4 τελευταίες της επισκέψεις στο Anfield.
  • Η Liverpool κέρδισε με 4-0 την United την τελευταία φορά που την υποδέχθηκε στο Anfield ως πρώτη στη βαθμολογία.
  • Αήττητη εδώ και 38 αγώνες είναι η ομάδα του Jürgen Klopp.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει τα 29 από τα τελευταία της 30 παιχνίδια στην Premier League.
  • Οι Πρωταθλητές Κόσμου έχουν 18 συνεχόμενες νίκες στο Anfield.
  • Χωρίς γκολ είναι ο Mo Salah στους 4 αγώνες του κόντρα στην Manchester United.
  • Οι Red Devils έχουν κερδίσει 28 φορές την Liverpool στην εποχή της Premier League.
  • Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer είναι αήττητη κόντρα σε ομάδες της πρώτης τετράδας φέτος.
  • Η United έχει χάσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια στο Merseyside κόντρα σε Everton και Liverpool, αλλά δεν έχει ηττηθεί σε 3 σερί από το 1979.
Η Liverpool υποδέχεται την Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com