Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gordon: «Από την πρώτη μας συνομιλία ήξερα πως ο Jürgen ήταν ο κατάλληλος»

Gordon: «Από την πρώτη μας συνομιλία ήξερα πως ο Jürgen ήταν ο κατάλληλος»

Ο Mike Gordon, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών υης Liverpool, Fenway Sports Group, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε μόνο ένα τηλεφώνημα με τον Jurgen Klopp για να πειστεί ότι ο Γερμανός είναι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Brendan Rodgers.

Ο Klopp μετέτρεψε τη Λίβερπουλ σε μία από τις καλύτερες πλευρές της Ευρώπης μετά την άφιξή του το 2015 και οδήγησε τους κόκκινους στο έκτο τους Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Ο Gordon πείστηκε να έρθει σε επαφή με τον Klopp αφού παρακολούθησε την Borussia Dortmund να ευδοκιμεί υπό από την καθοδήγησή του.

«Αναλυτικά, η Dortmund στοιβάζεται πολύ καλά σε σχέση με τις αναμενόμενες επιδόσεις», δήλωσε ο επικεφαλής της FSG.

«Κάλεσα τον Jürgen, είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση, και ήταν αρκετά σαφές για μένα ότι, από τη στιγμή που τελειωσαμε την συνομιλία, ήταν το σωστό πρόσωπο.»

Μετά από μια συνάντηση στην Αμερική, οι αρχικές σκέψεις του Gordon επαναβεβαιώθηκαν – με τον Klopp να υπογράφει αργότερα μια τριετή συμφωνία με την ομαδα του Anfield.

«Οργανώσαμε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη, μια μακρά συζήτηση και ήταν πολύ απλό,» εξήγησε ο Gordon. «Αυτή ήταν η τέλεια επιλογή.»

Με την Liverpool να θέλει να τερματίσει την 30ετή αναμονή για έναν τίτλο πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, ο Klopp αναμφισβήτητα θα μείνει ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της ιστορίας της Premier League.

Αλλά ο Gordon πιστεύει ότι η εξυπνάδα του Klopp ξεπερνά το ποδόσφαιρο και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην αμυντικός της Mainz θα μπορούσε να υπερέχει σε ένα άλλο επάγγελμα εκτός ποδοσφαίρου.

«Είναι ένας πολυμαθηματικός τύπος», πρόσθεσε ο Gordon. «Έχω περάσει 30 χρόνια ως επενδυτής μιλώντας σε μερικούς από τους καλύτερους διευθύνοντες συμβούλους στον κόσμο και ο Jürgen είναι εκεί ακριβώς μαζί τους.

«Εάν δεν ήταν προπονητής ποδοσφαίρου, θα μπορούσε να διαχειριζόταν μια πολυκερδής εταιρεία »

Ο Jürgen Klopp έχει κερδίσει τέσσερις φορές φέτος το βραβείο του προπονητή του μήνα στην PL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com