Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλω το πρωτάθλημα, έχω αλλάξει θέση σε σχέση με την πρώτη μου σεζόν»

Salah: «Θέλω το πρωτάθλημα, έχω αλλάξει θέση σε σχέση με την πρώτη μου σεζόν»

Ο Mohamed Salah στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Sky Sports μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United και στο δεύτερο εξήγησε την αλλαγή στην θέση του, μίλησε για τον υγιή ανταγωνισμό με τον Sadio Mane και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Premier League

Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο είπε:

“ Στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα έπαιζα περισσότερο ως εξτρέμ. ”

“ Η δεύτερη σεζόν ήταν μια πραγματική πρόκληση για εμένα και ήθελα να δω τι μπορώ να κάνω, όταν οι άλλες ομάδες θα αμύνονταν εναντίον μου στα άκρα. Γνώριζα πως πάντα θα με περίμεναν δύο παίκτες. ”

“ Έπρεπε να αλλάξω την θέση μου. Πλέον κάποιες φορές συγκλίνω προς το κέντρο και παίζω περισσότερο σε αυτό το σημείο του γηπέδου και άλλες φορές παίζω ως εννιάρι. ”

“ Πιστεύω πως τα πηγαίνω καλά. Ήμουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και πέρυσι, κάτι το οποίο είναι σπουδαίο. ”

Αποκάλυψε πως προετοιμάζεται για τους αγώνες:

“ Πριν από κάθε αγώνα προσπαθώ να μελετώ τον αντίπαλο. Προσπαθώ να σκεφτώ από πριν πως θα σκοράρω εναντίον του. Θεωρώ πως λειτουργεί καλά, γιατί έχω σκοράρει πολλά γκολ από την ομάδα. ”

“ Υπάρχουν όμως και πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. ”

Αν αισθάνεται πίεση:

“ Πάντα υπάρχει πίεση, όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο και θέλεις να κερδίζεις τρόπαια σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. ”

“ Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να συγκεντρώνεσαι και να κάνεις τη δουλειά σου σε κάθε αγώνα. ” Απάντησε ο Mo Salah.

Για την δημιουργικότητα που έχει στο παιχνίδι του:

“ Μερικές φορές ο κόσμος με κρίνει μόνο από τα γκολ μου, αλλά ο προπονητής στηρίζει πολλά στην δημιουργικότητά μου και μου μιλάει συχνά για αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μου. ”

“ Είμαι ικανοποιημένος όσο δημιουργώ ευκαιρίες και δίνω ασίστ. Μπορεί ο κόσμος να μην δίνει πολύ σημασία σε αυτό, αλλά εμένα μου αρέσει να μοιράζω ασίστ. ”

“ Στον τελευταίο μας αγώνα με την Tottenham έδωσα την ασίστ στον Bobby και ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρε εκείνος. Χωρίς τις ασίστ και δεν εννοώ τις δικές μου, δεν μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια. ” Είπε ο Salah.

“ Επίσης δεν μπορώ να επικεντρώνομαι μόνο στο σκοράρισμα, γιατί έτσι θα ήξεραν οι αντίπαλοί μου πως θα αμυνθούν. Όταν παίρνω την μπάλα μπορώ είτε να φτιάξω μια φάση για τον εαυτό μου είτε να δώσω μια ασίστ. ”

Αν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός με τον Sadio Mane για τα γκολ:

“ Όχι, όχι δεν τα κοιτάζουμε αυτά. Είμαστε όμως πολύ θυμωμένοι, αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα και δεν σκοράρει κανείς από τους δύο. ”

Για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών στην ομάδα:

“ Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών μπορούν να κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε όλοι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει στις προπονήσεις και στους αγώνες. Δημιουργούν ένα καλό κλίμα. ”

Για τον μεγάλο του στόχο:

“ Θέλω να κερδίσω την Premier League και δεν με ενδιαφέρει πως θα το καταφέρουμε και με ποιον τρόπο θα κερδίσουμε τα επόμενα 17 παιχνίδια. Θέλω απλά τον τίτλο. Είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Όταν ήρθα στην ομάδα δεν ήμασταν πρώτοι. Τερματίσαμε τέταρτοι στην πρώτη μου σεζόν και βγήκαμε δεύτεροι πέρσι. ”

“ Όποτε με ρωτάει κάποιος για τους στόχους μου, εγώ τους απαντώ πως θέλω να κερδίσω την Premier League. Πάντα πίστευα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και τώρα προσπαθούμε να το κάνουμε. ”

“ Όλα θα έρθουν, αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. ”

Ο Mohamed Salah είχε την ασίστ για το γκολ του Bobby Firmino στο Tottenham Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com