Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Klopp: «Προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Για τεράστια βελτίωση που έχει σημειώσει κατά τις τελευταίες σεζόν η Liverpool μίλησε ο Jürgen Klopp και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Reds τα έχουν κάνει όλα βήμα βήμα.

“ Δεν περίμενα να καταφέρουμε όλα όσα έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Πάντα προσπαθούμε να χτίζουμε πάνω σε ότι έχουμε κάνει τον προηγούμενο χρόνο και να κάνουμε το επόμενο βήμα. ”

“ Συνειδητοποίησα πως το Σάββατο μείναμε στο ξενοδοχείο που είχαμε μείνει και πριν τον πρώτο μου αγώνα κόντρα στην Tottenham. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε μια μηχανή του χρόνου. Τίποτα δεν είχε αλλάξει (στο ξενοδοχείο), αλλά έχει αλλάξει η ομάδα. ”

“ Προσπαθήσαμε να το κάνουμε βήμα –  βήμα. Δεν ξέρω πόσο χρόνο χρειάζεται συνήθως. Ίσως μας πήρε περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή ήμασταν στην ώρα μας. ”

“ Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο τις δύο προηγούμενες σεζόν και ήμουν χαρούμενος με αυτό το κομμάτι, αλλά δεν είναι το μόνο σημαντικό. Σημασία έχει και να βοηθήσεις τα παιδιά να χτίσουν τον χαρακτήρα τους. Είχαμε μεγάλες ήττες και σοβαρά χτυπήματα, αλλά το σημαντικό είναι να σηκωθείς και όχι να μείνεις κάτω. Αυτό βοηθάει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα. ” Είπε ο Klopp.

“ Έτσι τα καταφέραμε εμείς και όχι δεν θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό. Προσπαθούμε απλά να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες όχι. ”

“ Έχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια από εκείνο με την Tottenham, αλλά ο στόχος μας παραμένει το μεγαλύτερο έπαθλο. Αυτό διεκδικούμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και αυτό κάνουμε. ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει το διπλό στην έδρα των Spurs.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com